Τρίτη, Απριλίου 21

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ !

 Γιάννης Βογιατζής
❌ Κατάφερε να μας εξαθλιώσει, να μας γονατίσει οικονομικά με συντάξεις ελεημοσύνης, με μισθούς πείνας.
❌ Το πλεόνασμα είναι από την είσπραξη του Φ.Π.Α. και των άλλων ειδικών φόρων που πληρώνει ο Ελληνικός λαός.
✅ Τα ψίχουλα που θα δώσει θα τα πάρουμε, γιατί είναι τα δικά μας χρήματα, που μας έχει κλέψει από την ακρίβεια που την έφθασε στον Θεό.
✅ Και θα του στείλουμε την απόδειξη είσπραξης στις εκλογές, όποτε κι αν αποφασίσει να τις κάνει.
✅ Η απόδειξη θα γράφει: Προς κάλαθο αχρήστων, γιατί εκεί ανήκει η εγκληματική του οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .