Στις πρόσφατες επιθέσεις στο Τελ Αβίβ, το Ιράν χρησιμοποίησε μια νέα τεχνολογία στους πυραύλους του - MIRV (Πολλαπλά Ανεξάρτητα Στοχευόμενα Οχήματα Επανεισόδου). Πρόκειται για μια περίπλοκη τεχνολογία που δεν διαθέτουν ακόμη και πυρηνικές χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο ή το Πακιστάν. Ισραηλινοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν επίσης ότι οι επιθέσεις της περασμένης νύχτας στο Τελ Αβίβ
πραγματοποιήθηκαν από πυραύλους Khoramshahr-4, αλλά εξοπλισμένους με MIRV. Σε ένα ορισμένο υψόμετρο, οι πύραυλοι διαλύθηκαν σε αρκετές ακόμη «κατευθυνόμενες» βόμβες και έπληξαν πολλά κτίρια (αναφέρεται ότι ήταν τρία). Πιθανώς τουλάχιστον ένας από τους πυραύλους Khoramshahr είχε εξοπλισμένο MIRV. Το Ιράν έχει γίνει η πρώτη χώρα που χρησιμοποίησε MIRV σε συμβατικά όπλα. Φαίνεται ότι εξακολουθούν να πειραματίζονται με αυτήν την τεχνολογία και το Τελ Αβίβ ήταν το πρώτο πεδίο δοκιμών για αυτήν.TO IRAN ANAFERETAI OTI CHRISIMOPOIEI TIN TECHNOLOGIA MIRV!
| |

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .