Σάββατο, Ιουλίου 25

Θέρμο επεισόδιο Τασούλα-Κακλαμάνη!

Πρωτοφανές!

Η φωτεινή δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν τελείως υποτονική λόγω των ηχηρών απουσιών αλλά και του τεταμένου κλίματος. Κι όμως, δεν θα μείνει γι’ αυτό στην ιστορία, αλλά για το πρωτοφανές επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ της Προεδρίας της Δημοκρατίας και του προέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη!

Από την εποχή Παυλόπουλου, είχε καθιερωθεί στο κιόσκι με τους πολιτικούς αρχηγούς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να προσκαλείται και ο εκάστοτε πρόεδρος της Βουλής, καθότι είναι ο τρίτος τη τάξει πολιτειακός παράγοντας. Αυτό το είχε τηρήσει ακόμα και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Φαίνεται, όμως, ότι η Προεδρία φέτος είχε άλλα σχέδια και ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν είχε κληθεί στην μάζωξη κάτω από το κιόσκι. Βλέποντας προφανώς ότι η εικόνα ήταν θλιβερή, καθώς η πλειοψηφία των πολιτικών αρχηγών απουσίαζε επιδεικτικά από την δεξίωση, εστάλη κυρία της προεδρίας για να ενημερώσει τον Νικήτα Κακλαμάνη ότι προσκαλείται στο κιόσκι. Προφανώς για να μαζέψουν κόσμο.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης όμως έγινε έξαλλος και αφού απάντησε στην πρόσκληση με τη φράση «τώρα το θυμηθήκατε», αποχώρησε από το Προεδρικό Μέγαρο!

 https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos/1030908/epeisodio-tasoyla-kaklamani/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .