Ο Σαμαράς, θα κάνει κόμμα ή όχι ; Το σκέφτεται !
Οι δεύτερες σκέψεις Σαμαρά για τις επίσημες ανακοινώσεις της ίδρυσης κόμματος - Τι προβληματίζει τον Μεσσήνιο.
Ο Αντώνης Σαμαράς έχει πολλές σκέψεις για την ίδρυση του νέου του κόμματος.
Διαδώσεις μόνο; Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζει κόμμα για να κατέβει στις εκλογές, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα περνούν κι άλλες σκέψεις από το μυαλό, του πρώην πρωθυπουργού.
Οι προβληματισμοί
Το γεγονός, το ότι ο Κώστας Καραμανλής δείχνει απροθυμία να «του κάνει το νόημα για να πάρει το Ο.Κ. να το ανακοινώσει», προβληματίζουν τον Αντώνη Σαμαρά. Αν βέβαια, ένα κόμμα κινείται πριν ακόμα ανακοινωθεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, τι μπορεί να ακολουθήσει όταν ανακοινωθεί και επίσημα, μήπως η φθορά μειώσει τα ποσοστά;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .