Δευτέρα, Οκτωβρίου 19

Η αντίδραση του Κασιδιάρη για την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ελλήνων» και το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνόδευσε την ανάρτησή του με το τραγούδι «Μα εγώ είμαι Έλληνας» του Νότη Σφακιανάκη.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ανέβασε το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ελλήνων» – Η αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη

Στην αναδημοσίευση του story που έκανε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το πρόγραμμα της Συμμαχίας Ελλήνων προχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Δειτε την αναρτηση:

Στην ανάρτησή του ο Ηλίας Κασιδιάρης σημειώνει ότι «ο κορυφαίος Έλληνας φαρμακοβιομήχανος Δημήτρης Παύλου Γιαννακόπουλος δημοσίευσε στο προφίλ του το πρόγραμμα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνόδευσε την ανάρτησή του με το τραγούδι «Μα εγώ είμαι Έλληνας» του Νότη Σφακιανάκη.

Στην ανάρτησή του ο Ηλίας Κασιδιάρης σημειώνει ότι «ο κορυφαίος Έλληνας φαρμακοβιομήχανος Δημήτρης Παύλου Γιαννακόπουλος δημοσίευσε στο προφίλ του το πρόγραμμα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ».

«Κύριος στόχος του κόμματος η Αυτάρκεια μέσω της Εθνικής Παραγωγής και της Βιομηχανικής Ανάπτυξης» καταλήγει ο Ηλίας Κασιδιάρης στην ανάρτησή του για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

giannakopoulos 640x426 1

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η αναδημοσίευσή της από τον Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσαν ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το περιεχόμενό τους να αποκτά και πολιτική διάσταση.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του γνωστού επιχειρηματία που να διευκρινίζει εάν η δημοσίευση του προγράμματος της «Συμμαχίας Ελλήνων» αποτελεί έκφραση πολιτικής στήριξης ή απλώς αναφορά στις θέσεις του κόμματος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δημοσκοπική εικόνα του πολιτικού χώρου που εκπροσωπεί ο Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο πολιτικής συζήτησης.

Δείτε το βίντεο:


Ωστόσο, για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την απήχηση της «Συμμαχίας Ελλήνων», απαιτούνται πρόσφατες δημοσκοπήσεις που να καταγράφουν συγκεκριμένα το κόμμα και τα ποσοστά του.

Παράλληλα, η δημόσια προβολή του προγράμματος της «Συμμαχίας Ελλήνων» από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με την απήχηση που μπορεί να έχουν τέτοιες κινήσεις στην πολιτική επικαιρότητα.

5331229

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία ενός κόμματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αποτελεί από μόνη της ένδειξη εκλογικής δυναμικής, ενώ καθοριστικό ρόλο στην αποτύπωση της πραγματικής επιρροής του διαδραματίζουν οι μετρήσεις της κοινής γνώμης και το ισχύον εκλογικό πλαίσιο.

 

 https://www.tilestwra.com/i-antidrasi-tou-kasidiari-gia-tin-anartisi-tou-dimitri-giannakopoulou-me-to-programma-tis-symmachias-ellinon-kai-to-tragoudi-tou-noti-sfakianaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .