Δευτέρα, Ιουλίου 30

Έχουν “αρρωστήσει” με την εξάπλωση της Χρυσής Αυγής

Έχουν “αρρωστήσει” με την εξάπλωση της Χρυσής Αυγής

Προκάλεσε αναστάτωση η παρουσία Χρυσαυγιτών στην Μελβούρνη

  Το σύνθημα “Χρυσή Αυγή παντού” δεν είναι απαλά ένα τσιτάτο, αλλά μια πραγματικότητα που επιβεβαιώνεται καθημερινά. Όπως δήλωσε κι ο Αρχηγός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, Νικόλαος Μιχαλολιάκος κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα γραφεία και τοπικές ξεφυτρώνουν καθημερινά, σε κάθε σημείο της Ελλάδας που υπάρχει βούληση κι αποφασιστικότητα για Αγώνα.

Το Ελληνικό αίμα και ψυχή δεν περιορίζεται στα στενά γεωγραφικά όρια του ελληνικού κράτους, αλλά ο παλμός της Χρυσής Αυγής χτυπά παντού στην υφήλιο. Πρόσφατα η εφημερίδα “The Australian” αναφέρθηκε στην ίδρυση παραρτήματος της Χρυσής Αυγής στη Μελβούρνη. Η εφημερίδα χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή “ακροδεξιό κόμμα που έχει κατηγορηθεί ότι υποκίνησε την έκρηξη επιθέσεων ξενοφοβικής βίας σε βάρος μεταναστών στην Ελλάδα”. Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι “η παρουσία του εν λόγω παραρτήματος έχει ………>>>>>>>>>>>>


προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις, τόσο της εβραϊκής όσο και της ελληνικής κοινότητας Αυστραλίας, όπως και του Συμβουλίου Αυστραλο-ισραηλινών και Εβραϊκών Υποθέσεων”.

Περαστικά τους! Η Χρυσή Αυγή θα γίνεται κάθε μέρα και πιο δυνατή και θα εξαπλωθεί παντού

συνεχίζοντας απροσκύνητη τον Αγώνα μέχρι να ξανακάνουμε της Ελλάδα Ελληνική!

2 σχόλια:

  1. "ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ, ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .