Τρίτη, Οκτωβρίου 27

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ μας παρουσιάστηκε στην αρχή ως ΣΩΤΗΡΑΣ μας--ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Αδέρφια Έλληνες.
Από αρχαιοτάτων χρόνων, η ιστορία της Χώρας, μας έχει διδάξει πως πάντα βρίσκεται ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ πρόθυμος, για να προδώσει το ελληνικό έθνος.
Μόνο που ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ έχει όνομα γνωστό, και υψηλή θέση...
Μακιγιαρίστηκε για να μην αναγνωριστεί, και ανάλαβε να παίξει ρόλο αρχηγού Κράτους, για να μπορέσει να φέρει εις πέρας το απεχθές και εγκληματικό του έργο. Ένα καλά προμελετημένο σχέδιο-έργο που άλλοι  σκηνοθέτησαν για τον αφανισμό των Ελλήνων. Κι αυτός ανέλαβε για να το φέρει εις πέρας..


. Μας παρουσιάστηκε στην αρχή ως ΣΩΤΗΡΑΣ της χώρας. Η υποκριτική του άριστη! Ο ρόλος που του έχει ανατεθεί... προδοσία! !! Γεννημένος για προδότης !!! Με όμορφα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις, κατάφερε να πλανέψει και να ξεγελάσει τους Έλληνες θεατές του... .Όμως το σενάριό έγραφε άλλα!!! και όχι αυτά που μας διαφήμιζε γυρίζοντας με το θίασο του σε όλα τα μέρη της χώρας μας. Ακόμα και στην πρεμιέρα του μας μίλησε για λεφτά, πολλά λεφτά. Έλεγε και ξανάλεγε ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Αφού έκοψε τα εισιτήρια που ήθελε και τα κρατούσε σίγουρος στα χέρια του ο ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ,  μπορούσε άφοβα να ρίξει αυλαία, για να μας παρουσιάσει  το πραγματικό έργο του, με το πιο απεχθές εγκληματικό σενάριο για την Ελλάδα μας..και τους Έλληνες....άλλωστε την όλη παραγωγή του έργου την έχουν αναλάβει οι μεγαλύτεροι υποκριτές και εγκληματίες του πλανήτη...και δεν είχε να φοβηθεί για τίποτα....έτσι τουλάχιστον τον διαβεβαίωσαν τα μεγάλα αφεντικά του...που τώρα κρατάνε αιχμάλωτους τους θεατές κλειδωμένους στην μεγάλη "αίθουσα" του... θεάτρου εκβιάζοντας τους!! Κι αυτοί έχουν ΟΛΟΙ  παγώσει στα καθίσματα τους!!!παρακολουθούν άναυδοι όλο αυτό το σκηνικό, να εξελίσσεται σε άγρια ταινία τρόμου... με θύματα ένα ολόκληρο έθνος !
Μέρα με τη μέρα ανακαλύπτουν ότι σ ‘αυτόν τον θίασο, τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχει αναλάβει η μεγαλύτερη ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!  Και περίμεναν  έναν προδότη  που να είναι έτοιμος για τη μεγαλύτερη εθνική προδοσία. ΟΙ εγκλωβισμένοι Έλληνες εδώ και χρόνια μένουν να κοιτάζουν παθητικά την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας μας και τη δική τους. Σίγουροι τώρα πια ότι ξεγελάστηκαν αρχικά από έναν αξιοθρήνητο θεατρίνο τον ΓΑΠ, τη σκυτάλη της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ πήρε ο Σαμαράς, στη συνέχεια ο Τσίπρας, και τώρα ο Μητσοτάκης, παρόλα αυτά οι Έλληνες δεν κάνουν την παραμικρή κίνηση για να σωθούν οι ίδιοι, και να σώσουν και τη χώρα τους... .Γι’ αυτό εμείς οι ασυμβίβαστοι, εμείς οι "απ' έξω," που δεν πιστεύουμε σε... παραμύθια, εμείς οι λίγοι που είμαστε "έξω" από την μεγάλη "αίθουσα" του θεάτρου θα πρέπει να βοηθήσουμε τους εγκλωβισμένους Έλληνες!!! Όσο λίγοι κι αν είμαστε οι απ' "έξω", είμαστε οι πιο δυνατοί, γιατί εμείς είμαστε ανεξάρτητοι. ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΜΑΣ  ΕΊΝΑΙ Η  ΠΑΤΡΙΔΑ.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Το παραμύθι με τα δημόσια οικονομικά, ήταν μόνο ένα πρόσχημα.            Η  εντολή που έχουν πάρει είναι ΜΙΑ ο αφανισμός του έθνους μας!   Δεν έχουμε άλλα περιθώρια η τώρα ξεσηκωνόμαστε να  διώξουμε τους δυνάστες μας, η  χανόμαστε ως Έθνος και ως Χώρα .  .
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ  ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΑΓΩΝΊΣΟΥ  ΓΙΑ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Μ.Α.