Τετάρτη, Αυγούστου 20

Προτάσεις για αποκατάσταση φορολογικών αδικιών προετοιμάζει ενόψει ΔΕΘ ο Τσίπρας

tsiprasΣε μία προσπάθεια να εκμεταλλευθεί τις ενδοκυβερνητικές τριβές που έχουν δημιουργήσει φορολογικά ζητήματα, όπως ο ΕΝΦΙΑ, ο Αλέξης Τσίπρας προετοιμάζεται για να παρουσιάσει στη ΔΕΘ σειρά προτάσεων για την αποκατάσταση των φορολογικών αδικιών.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνατήθηκε την Τρίτη με εκπροσώπους της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και υποσχέθηκε άμεσες νομοθετικές αλλαγές για την αποκατάσταση των φορολογικών αδικιών και δημιουργία αναπτυξιακού κλίματος.

Σημείωσε, μάλιστα πως οι προτάσεις αυτές θα δημοσιοποιηθούν πριν από την έναρξη της διαπραγμάτευσης με την τρόικα για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.
Ο κ. Τσίπρας ελπίζει πως θα προλάβει να έχει έτοιμες τις εξαγγελίες του και στη ΔΕΘ, για το λόγο αυτό και κάλεσε τους εκπροσώπους της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων να καταθέσουν τις προτάσεις τους, ώστε να συνεκτιμηθούν και αυτές στη χάραξη της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι στο πλαίσιο των επαφών που έχει ενόψει της ΔΕΘ κάλεσε πρώτους τους εκπροσώπους της επιμελητηριακής κοινότητας, σε μια προσπάθεια να ενημερωθεί για την πραγματική εικόνα της αγοράς και να ακούσει συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις που θα βγάλουν την οικονομία και τη χώρα από την κρίση.
http://ysterografa.gr