Τρίτη, Σεπτεμβρίου 2

Αντώνης Βαρδής: Οι τρεις γυναίκες σταθμός στη ζωή του και όσα δήλωνε γι’αυτές!

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ  ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ" (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Ο Αντώνης Βαρδής δεν υπήρξε ποτέ από εκείνους τους ανθρώπους που «πουλούσαν» τη ζωή του στα περιοδικά και στις εφημερίδες. Δεν υπήρξε ποτέ από εκείνους που κυνηγούσαν τις συνεντεύξεις και τις κοσμικές εμφανίσεις. Παντρεύτηκε δύο φορές, πήρε δύο διαζύγια και απέκτησε δύο παιδιά.

H πρώτη του σύζυγος ήταν Ελληνοαμερικάνα και μαζί απέκτησαν τον γιο του Γιάννη και την κόρη του Καλλιστώ. Ο λόγος που χώρισαν ήταν επειδή ο μουσικοσυνθέτης την απάτησε- όπως είχε
αποκαλύψει σε συνέντευξή του- και έφυγε από το σπίτι. «Ξεμυαλίστηκα και έφυγα από το σπίτι, κάτι πιστεύω που έχει επηρεάσει και τα παιδιά μου» είχε δηλώσει.
Η δεύτερη γυναίκα της ζωής του ήταν η Χριστίνα Μαραγκόζη με την οποία ήταν μαζί δέκα ολόκληρα χρόνια. Ο μουσικοσυνθέτης ήταν εκείνος που βοήθησε την τραγουδίστρια στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους και τα επόμενα χρόνια δεν είχαν συχνή επικοινωνία. «Η Χριστίνα ήθελε να βγάλει προς τα έξω ότι ζούσαμε τον μεγάλο έρωτα. Αλλά αυτό δεν ίσχυε ποτέ και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το έκανε αυτό» είχε δηλώσει στο παρελθόν.
Η τρίτη και τελευταία γυναίκα της ζωής του ήταν η Φιλοθέη με την οποία ήταν αρκετά χρόνια μαζί. Μπορεί η σχέση τους να μην έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά ήταν σαν παντρεμένοι. Αν και είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, η Φιλοθέη ήταν η γυναίκα εκείνη που του στάθηκε στις όποιες δυσκολίες μέχρι το τέλος και ο Αντώνης Βαρδής την είχε το δεξί του χέρι σε πολλά πράγματα. «Δεν αποκλείω έναν τρίτο γάμο. Αισθάνομαι όμως κάπως περίεργα που είμαι μεγαλύτερός της»  είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.
sintrofos vardi
maragkozi
 Αντώνης Βαρδής – Θα “θελα να ήσουνα εδώ
 govastileto.gr