Δευτέρα, Οκτωβρίου 26

Πήραν τον ίσκιο τους για μπόϊ...γιατί ήσαν όλοι νάνοι.... Η Ελλάδα στο απόσπασμα...το έγκλημα εξετελέσθει.

ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ....


Αρκετά κράτησε το αστείο....Προεκλογικά υποσχεθήκαμε στους Έλληνες  απελευθέρωση,  αξιοπρέπεια, ισονομία, ήρθε ο καιρός να προσγειωθούν και να σκύψουν το κεφάλι...Το ανέκδοτο η ελπίδα έρχεται, έλαβε τέλος, αρκετά κράτησε  . --Τώρα ήρθε η σειρά της αριστεράς για να ασελγήσει πιάνω στην πατρίδα Ελλάδα, πρέπει κι αυτοί να τα αρπάξουν χοντρά από τους εταίρους για να αποκαταστήσουν τις οικογένειές τους, το μάλλον τους, άλλωστε ακόμα και η σκληροπυρηνική αριστερή κ. Κωσταντοπούλου,
πρόεδρος του χώρου που παίρνονται οι αποφάσεις
για την εκτέλεση των ελλήνων το είπε καθαρά--Σχήμα λόγου ήταν  «κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο» .Όταν λέγαμε προεκλογικά οτι θα ακυρώσουμε τα μνημόνια με ένα νόμο.. πλάκα κάναμε !
===========================================================================

13/09/2014Τσίπρας στη ΔΕΘ: «Εκλογές τώρα - θα ακυρώσουμε το Μνημόνιο από το πρώτο βράδυ της νίκης»

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και δεσμευόμαστε απέναντι στον Ελληνικό λαό για ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης, με το οποίο θα αντικαταστήσουμε το Μνημόνιο από τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας διακυβέρνησης.

============================================

20/10/2014 Λαφαζάνης: Δε χρωστάμε, μας χρωστάνε - Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το μνημόνιο σε μία νύχτα

«Εμείς θα ακυρώσουμε το μνημόνιο. Θα ακυρώσουμε το μνημόνιο μόλις αναλάβουμε την κυβέρνηση με τον ίδιο τρόπο που το φέρανε (δηλαδή με νόμο). Μάλιστα θα το ακυρώσουμε με δημοκρατικό τρόπο, γιατί ψηφίστηκε πραξικοπηματικά σε μία νύχτα» διευκρίνισε το ΑΠΕ ότι δήλωσε στο MEGA ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

================================================

Βαρουφάκης: Θέμα εβδομάδας η συμφωνία με τους εταίρους η εντολή από τον λαό είναι διαπραγμάτευση, και ευρώ με πάσα θυσία....

"Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία της διαπραγμάτευσης", είπε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς, δε, σχετικά τόνισε ότι "η ρήξη δεν ήταν ποτέ στην ατζέντα".
 =======================================================================
Υ.Γ Για πρώτη φορά Αριστερά και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. Για πρώτη φορά τόσα πολλά...Αριστερά ψέματα ...τέτοια αλητεία,τόσο ξεγέλασμα στον ελληνικό λαό ! 
Μαρίζα Τσιτμή
http://www.oxafies.com