Παρασκευή, Ιουλίου 3

Πορεία στο λαό - όπως έκανε ο Γέρος της Δημοκρατίας το '65- σκέφτεται ο Τσίπρας αν τον ρίξουν οι Ευρωπαίοι πραξικοπηματικά

tsipras 2 0Είθε να αποτύχουν τα βρώμικα σχέδια των Ευρωπαίων να ρίξουν πραξικοπηματικά τον Τσίπρα. Είθε οι Έλληνες να σκεφτούν πριν ψηφίσουν, ποιοι τάσσονται υπέρ του ΝΑΙ. Είθε οι Έλληνες να μην ξεχάσουν ποιοι μας έφεραν στην αγκαλιά του ΔΝΤ και των Μνημονίων. Είθε να μην επιτρέψουν -για μία φορά ακόμη- άλλον να ψηφίσουμε και άλλον να μας φοράνε καπέλο. Είθε οι "γενναίοι" να είναι περισσότεροι από τους "δειλούς", που ο φόβος, τον οποίο προκαλούν οι τοκογλύφοι για να προστατέψουν τα συμφέροντά τους, τους έχει απονευρώσει.

Είθε, αλλά... Τα πράγματα δυστυχώς έχουν δρομολογηθεί από τους σκληρούς της Ευρώπης. Ήδη, το ομολογούν καθαρά και δημόσια. Θέλουν από τη Δευτέρα στην Ελλάδα "Κυβέρνηση Τσολάκογλου".
Το Μαξίμου, ήδη, σχεδιάζει την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο ευρωπαϊκό πραξικόπημα που έρχεται.
Ο Πρωθυπουργός θα ακολουθήσει τα βήματα του γέρου της Δημοκρατίας, όταν τον κατήργησε ο τότε βασιλιάς και σχημάτιζε Κυβερνήσεις με αποστάτες. Πρωταγωνιστής τότε ο Κ. Μητσοτάκης που τώρα τον έβγαλαν από την ναφθαλίνη στα 97 του να βοηθήσει, ως ειδικός, τη νέα αποστασία.
Έτσι, ο λαός που δεν φταίει σε τίποτα θα ξαναδιχαστεί και τα πράγματα πλέον δεν θα είναι όπως τώρα.
Το spirospero.gr εδώ και αρκετές ημέρες -αξιοποιώντας αποκλειστικές πληροφορίες- κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την μεγάλη πολιτική αναταραχή που έρχεται στην χώρα. Μία αναταραχή που θα την αποσταθεροποιήσει για αρκετούς μήνες ακόμα. Ας ελπίσουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και η χώρα να έχει την Κυβέρνηση πυο δημοκρατικά επέλεξε.
http://www.spirospero.gr/