Παρασκευή, Ιουλίου 3

Ο Κλέων Γρηγοριάδης ξεφτύλισε το χουντικό καθεστώς του MEGA και τα συστημικά κανάλια της προπαγάνδας και η… εύθικτη Σαράφογλου τον έκλεισε on air!


x45d637a2dbb1f573da88a875365984c8_L.jpg.pagespeed.ic.-v3jhh-BPI
Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην δημοσιογράφο του MEGA, Μαρία Σαράφογλου και του ηθοποιού Κλέονα Γρηγοριάδη. Η μία βλέπετε υπηρετεί το… Mega, ο δεύτερος τον πολιτισμό και την ΕΛΛΑΔΑ!
Ο γνωστός καλλιτέχνης είναι ανάμεσα στους 200 ανθρώπους του πολιτισμού που τάσσονται υπέρ του “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Ο Γρηγοριάδης αρχικά ανάφερε πως «η συμπεριφορά των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών είναι αήθης για να μην πω κάτι πιο βαρύ. Έχετε την αίσθηση ότι δίνετε ισότιμο βήμα σε όλους;» με την δημοσιογράφο να απαντά πως «εμείς φιλοξενούμε όλες τις απόψεις».
«Φιλοξενείστε σε έναν από αυτούς τους σταθμούς, ο οποίος και σας δίνει βήμα τώρα», του αντέτεινε η παρουσιάστρια, με τον ηθοποιό να μην κάνει πίσω και να λέει αλήθειες, που όλοι μας θέλουμε εδώ και ημέρες να φωνάξουμε και δεν μπορούμε:
«Δίνεται το ίδιο βήμα στη μία άποψη και στην άλλη; Έχετε την αίσθηση ότι στο ζύγι, είστε εντάξει;».
«Εγώ μπορώ να σας μιλήσω μόνο για το MEGA», του απάντησε η Σαράφογλου, με τον κ. Γρηγοριάδη να συνεχίζει: «Μα για το ΜEGA σας μιλάω κι εγώ».

Στη συνέχεια η… εύθικτη Σαράφογλου θίχτηκε προσωπικά και βέβαια άρπαξε την ευκαιρία να αφαιρέσει τον λόγο από τον ηθοποιό με τον γνωστό δημοκρατικό τρόπο που διακρίνει τον σταθμό και τους υπαλλήλους του.
Δείτε το βίντεο: