Τετάρτη, Οκτωβρίου 14

Kelly Rohrbach: Γνωρίστε το εκρηκτικό μοντέλο που έκλεψε την καρδιά του Leonardo DiCapriο


Kelly Rohrbach είναι το όνομα της τυχερής που σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα αρραβωνιάστηκε με τον Χολιγουντιανό σταρ Leonardo DiCaprio. 

Η Kelly, είναι γνωστό μοντέλο ετών 25, η οποία έχει διανύσει τα χιλιόμετρα της στην πασαρέλα και έχει αφήσει το δικό της στίγμα στις αισθησιακές πόζες με μαγιό ή εσώρουχα. Εξάλλου έχει κάνει το πέρασμα της και ως αισθησιακό μοντέλο του sport illustrated. 

 

H ίδια έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι θέλει σιγά - σιγά να περάσει στο λαμπερό χώρο της ηθοποιίας και να ασχοληθεί ενεργά με την ηθοποιία. Έχει σπουδάσει θεατρολογία και υποκριτική στο London Academy of Music and Dramatic Art και ήδη έχει κάνει το πέρασμα της από γνωστές σειρές, όπως το Two and a Half Men (CBS), το σήριαλ Rizzoli and Isles (TNT), και τέλος το The New Normal (NBC).

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αμερικανικού περιοδικού ΟΚ!, ο -αιώνιος εργένης- του Χόλιγουντ, έκανε πρόταση γάμου στην 25χρονη, κατά τη διάρκεια, ενός ρομαντικού δείπνου. «Ο Leo έκανε μία παύση, την κοίταξε στα μάτια και της είπε ότι θέλει να περάσει όλη την υπόλοιπη ζωή του μαζί της», ανέφερε πηγή στο OK! Και συνεχίζει η ίδια πηγή: «Η Kelly σοκαρίστηκε αλλά ο Leo την έπεισε ότι εννοούσε όσα έλεγε. Εκείνη είπε το ''ναι'' δίνοντας του ένα φιλί!».  Οι πληροφορίες λένε ότι η πρόταση γάμου, έγινε στις 26 Σεπτεμβρίου, ωστόσο το διάσημο ζευγάρι, δεν έχει ξεκινήσει καμία προετοιμασία για την οργάνωση της μεγάλης ημέρας.

 

 

 

http://www.freegossip.gr/