Τετάρτη, Μαΐου 25

Οι έχοντες πλαστά απολυτήρια Λυκείου δημόσιοι υπάλληλοι θα ξαναδώσουν εξετάσεις να το πάρουν το κουτσόχαρτο του Λυκείου με ερωτήσεις τύπου "Τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιόν είχανε πατέρα;

Alekos Filippousis
Φωτογραφία του Alekos Filippousis.
Failos Kranidiotis·
Οι έχοντες πλαστά απολυτήρια Λυκείου δημόσιοι υπάλληλοι θα ξαναδώσουν εξετάσεις να το πάρουν το κουτσόχαρτο του Λυκείου με ερωτήσεις τύπου "Τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιόν είχανε πατέρα; Πού έγινε η μάχη του Μαραθώνα;".
Οι φυγόστρατοι θα περάσουν στο Λόφο του Στρέφη σεμινάριο λύσης - αρμολόγησης ναργιλέ από τον Καρανίκα.

Εμμανουήλ Φ.  Ποταμι και Συριζα αναφερουν ως υπερτατο λογο μη απολυσεως των Δ.Υ. με πλαστα πτυχια, το κοινωνικο προβλημα το οποιο θα προκυψει.
Το κοινωνικο προβλημα το οποιο υφισταται οπου αποφοιτοι γυμνασιου και λυκειου κατεχουν ανωτερες και ανωτατες θεσεις στο δημοσιο κανοντες χρηση πλαστων τιτλων, οταν αποφοιτοι πανεπιστημιων και με μεταπτυχιακους τιτλους εργαζονται σε delivery, δδεν το σκεπτoνται ;;
Και θελουν να τους παιρνουμε στα σοβαρα ;;;


Αμεση απολυση και διωξη για απατη και υπεξαιρεση δημοσιου χρηματος κατ' επαγγελμα και κατ' εξακολουθησιν



 Doimos Doimos Doimo Χμ!
2,500 λαμογια Χ 4 ψηφους εκαστος(συντροφου,παιδιων,πεθερικων)==10,000 σταθεροι ψηφοι στον συριζα(εναλλακτικα στο κκε)
οχι κι ασχημα Φαηλο!
2,500 λαμογια Χ 4 ψηφους εκαστος(συντροφου,παιδιων,πεθερικων)==10,000 σταθεροι ψηφοι στον συριζα(εναλλακτικα στο κκε)
οχι κι ασχημα Φαηλο!


Κίμων Κωστής «Τα παιδιά του Ζεβεδαίου, ποιόν είχανε πατέρα» είναι ερώτηση που έχει διάφορες απαντήσεις και ενδεχομένως μπορεί να χαρακτηριστεί ότι εμπεριέχει «σεξιστικά» υπονοούμενα και προφανώς δεν ενδείκνυται!!!
Καλύτερα να ερωτηθούν: Πού έγιναν οι μάχες του Μαραθώνα, της Σαλαμίνας, της Κρήτης, των Θερμοπυλών, των Πλαταιών και φτάνουν, για να μην λιώσουν κιόλας στη μελέτη.
 Giorgos Hatzidakis Σου έχω και άλλο καλύτερο: πολλοί προσλαμβάνονται σε υποδεέστερες θέσεις ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ πτυχία, τα εμφανίζουν ΚΑΤΟΠΙΝ και υποχρεώνεται το Δημόσιο να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ θέσεις, ενώ αυτές για τις οποίες προσλήφθηκαν ΜΕΝΟΥΝ ΚΕΝΕΣ!!!