Πέμπτη, Ιουνίου 30

Mad Awards: Συγκίνηση για τον Παντελίδη, η επανεμφάνιση της Βίσση και οι σέξι εμφανίσεις

Χθες, στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο, φιλοξενήθηκαν τα MAD Video Music Awards, σε μια λαμπερή βραδιά με σύνθημα «My music... My story!». Για 13η συνεχόμενη χρονιά, το κοινό ψήφισε και βράβευσε τις καλύτερες μουσικές ιστορίες και τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν. Σέξι παρουσίες, λαμπερές εμφανίσεις επί σκηνής και το τιμητικό βραβείο στον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη σφράγισαν μια υπέροχη γιορτή της μουσικής.


Η πιο δυνατή και συγκινητική στιγμή των βραβείων ήταν όταν ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος μαζί με φίλους του τραγουδιστή, λίγο πριν το φινάλε των βραβέιων, ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο καλύτερου τραγουδιστή που φέτος απονεμήθηκε, τιμής ένεκεν, στον αδικοχαμένο καλλιτέχνη, πέντε μήνες μετά το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή.

Ο Τριαντάφυλλος σε κλίμα συγκίνησης ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμάς, να έρθουμε για να παραλάβουμε το βραβείο του Παντελή, νιώθουμε περήφανοι γι’ αυτόν!», ενώ συνέχισε τονίζοντας: «Έχει να μεγαλώσει πολλές γενιές ακόμα»!


Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη ανεβαίνει στη σκηνή



Η απονομή των βραβείων ξεκίνησε λίγο μετά τις οχτώ. Στην έναρξη ανέβηκε στη σκηνή ο Σάκης Ρουβάς. Ο Έλληνας star, ξεσήκωσε το κοινό με την εμφάνιση του.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την έναρξη της βραδιάς με τον Σάκη Ρουβά.







Μία «δυνατή» στιγμή των Mad Awards ήταν και η επιστροφή της Άννας Βίσση στα βραβεία.H απόλυτη Ελληνίδα σταρ, τραγούδησε στη σκηνή  και ξεσήκωσε το κοινό της. Λίγο πριν παρέλαβε τιμητικό βραβείο από τον φίλο της Φωκά Ευαγγελινό. Δείτε εικόνες και βίντεο:







Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Στικούδη και Έλενα Παπαρίζου, έδωσαν το δικό τους σέξι στίγμα στη βραδιά.








Η Ελένη Φουρέιρα, καταχειροκροτήθηκε στη σκηνή των βραβείων με την εκρηκτική ερμηνεία της. Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση της:


Ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν η επανένωση των Boys and Noise. Ο τραγουδιστής του γκρούπ, Άρης Μακρής, αποκάλυψε και το νέο του look. Όπως θα δείτε παρακάτω ο αγαπητός τραγουδιστής της νεολαίας έγινε κατάξανθος. Το βραβείο, Best Duet Award 2016, το έδωσε στο συγκρότημα ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.

Σέξι, όμορφες και λαμπερές παρουσίες παρέλασαν και φέτος από το κόκκινο χαλί. Βέβαια ο δυνατός αέρας και η βροχή, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ανάγκασε τους διοργανωτές να μεταφέρουν τις εισόδους σε εσωτερικό χώρο.



Η Ελένη Φουρέιρα, έφτασε πριν τη δυνατή βροχή, με αποκαλυπτική τουαλέτα



Η τραγουδίστρια λίγο πριν ανέβει στη σκηνή




Η Ήβη Αδάμου



Η Ντορέττα Παπαδημητρίου



Δήμος Βερύκιος, Σταματίνα Τσιμτσιλή



Η Έλενα Παπαρίζου με τον σύζυγό της



Η τραγουδίστρια Courtney με μίνι σύνολο




Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Kings», τράβηξε τις εντυπώσεις με το ντεκολτέ της


Ο Ηλίας Βρεττός



Ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης στο κόκκινο χαλί με τον σκύλο του



Ο νεαρός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Κουφός

http://www.freegossip.gr