Ούτε θα αχοληθούμε με τον 12ήμερο ''τουρισμό'' με κρατικό χρήμα του ''μεγαλομανή'' υπουργού Επικρατείας -και της αχρείαστης συνοδείας του- στην Β. Αμερική

Επειδή, όπως σας έχω πεί, έχω άκρες ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο, να δίνετε προσοχή σ' αυτά που γράφω, γιατί θα μ' αναγκάσετε να σας ...γράψω.
Αντιγράφω λοιπόν, σχετικά με το περιστατικό της Νέας Υόρκης, από το ομογενειακό σάϊτ www.kalami.net, που έχει έδρα στο Νιού Γιόρκ:
"Απόγευμα Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2016 έγινε το περιστατικό φωτογραφικής καταγραφής κινήσεων του ''τουρίστα'' υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά (και των ''τουριστών'' της ''ακολουθίας'' του) στο ξενοδοχείο The Westin (212 East, 42nd St.) στο Μανχάτταν,
από δύο ανταποκριτές στις ΗΠΑ (Δημάδης και Σουλτογιάννης) τηλεοπτικών σταθμών Ελλάδας. Γράφηκαν πολλά σε ΜΜΕ στην Ελλάδα, ενώ ο υπουργός έκανε και ''βαρυσήμαντη δήλωση'' πιστοποιώντας την ''ελαφρότητα'' που τον διακρίνει, όπως έδειξε και στο προηγούμενο ταξίδι του στις ΗΠΑ, την άνοιξη, όταν, υποτίθεται, είχε ''σημαντικές επαφές με επενδυτές'', γιά να αποδειχτεί στην πράξη ότι πωλούσε ''αέρα κοπανιστό'', αφού ''σημαντικές επαφές'' ΔΕΝ υπήρξαν.
Δεν θα ασχοληθούμε με τα...
συμβάντα, που στόχο έχουν τον εντυπωσιασμό αφελών, κομματικών και μη, στην Ελλάδα. Απλά αναφέρουμε ότι ''σύλληψη'' των δύο ανταποκριτών ή ''απαγγελία κατηγοριών'' γιά οτιδήποτε, ΔΕΝ έγιναν, όπως πιστοποίησε στο ''Κ'' η αστυνομία της Νέας Υόρκης, απόγευμα Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου '17. 'Ολα τα άλλα είναι ''αερολογίες'', που αποτελούν και ''τρόπο ζωής'' ΜΜΕ και πολιτικών στην μνημονιακά ''τσακισμένη'' Ελλάδα. Ούτε θα αχοληθούμε με τον 12ήμερο ''τουρισμό'' με κρατικό χρήμα του ''μεγαλομανή'' υπουργού Επικρατείας -και της αχρείαστης συνοδείας του- στην Β. Αμερική, χωρίς σημαντικές επαφές-συναντήσεις ή πρακτικά αποτελέσματα γιά την Ελλάδα"
...και να θυμίσω στα σταυλίσια ζώα, ότι καλό είναι να μαθαίνουν και το τι γίνεται έξω από την γυάλα του Μπουρδελιστάν.
Αντε, ξεστραβωθείτε...
sibilla-gr-