Φτάνει πια ! Τέλος οι μεγάλες εκφράσεις εναντίων των γονέων του Ωραιοκάστρου !!!Επειδή έχω ενοχληθεί αρκετά από τα άσχημα σχόλια που δέχονται οι γονείς των παιδιών του Δήμου Ωραιοκάστρου και ως άνθρωπος που ασχολείται ενεργά με τα κοινά και με προβληματίζουν τα προβλήματα του Δήμου μας θα ήθελα να εκφέρω την άποψη μου για όλα αυτά που ακούγονται.
Θεωρώ ότι οι κακοί σχολιασμοί για τις ανησυχίες των γονέων είναι εσφαλμένοι.
Συμφωνώ με το ότι αυτά τα παιδιά πρέπει να μορφωθούν να μάθουν την γλώσσα και φυσικά να ενταχθούν σιγά σιγά στην κοινωνία εφόσον θα μείνουν εδώ αλλά προέχει το σοβαρό θέμα της ΥΓΕΙΑΣ.

Πως ξεκινάει η ένταξη των παιδιών χωρίς να τα έχει εμβολιάσει χωρίς καν να τα εξετάσει για τις πιθανές αρρώστιες που μπορεί να έχουν;
πώς θέλει να χρησιμοποιούνται οι ίδιες τουαλέτες χωρίς να τα γνωρίζει όλα αυτά?
Εδώ ένα παιδάκι που έχει πυρετό και στο παιδικό δεν το δέχονται και φυσικά ένα παιδί οποιασδήποτε καταγωγής έαν δεν έχει κάνει τα εμβόλια του δεν το δέχονται στο σχολείο.
Πως λοιπόν κρίνετε και κατηγορείτε όλους αυτούς τους ανθρώπους που
στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο για να μορφωθούν και όχι να ανησυχούν για την ακεραιότητα και υγεία των παιδιών τους.
Πως ξεκινάει το κράτος μια διαδικασία ένταξης των προσφυγόπουλων από το τέλος?
Εμείς στο Ωραιόκαστρο δεν είμαστε ρατσιστές εσείς είστε κακοί με την διοίκηση που ασκείτε.
Εσείς προσπαθείτε με μπουλινγκ στους γονείς να επιβάλετε τις λανθασμένες σας αποφάσεις .
Χαρακτηρίζετε ρατσιστές ανθρώπους που έχουν αποδείξει πολλά περισσότερα από όσα εσείς πρεσβεύετε .
Πολύ καλά κάνετε και παίρνετε τα λεφτά από την Ύπατη Αρμοστεία , Χρησιμοποιείστετα προς όφελος και εμβόλια στα προσφυγόπουλα για να μπορούν μια μέρα να ενταχθούν στην Ελληνική κοινωνία .
Ξεκινήστε σκεπτόμενοι το δικό σας το παιδί και μετά σχολιάστε με αυτό τον τρόπο αυτούς τους ανθρώπους!
ΣΤΕΛΛΑ ΙΝΝΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ >