Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24

Ο ΑΡΧΙ…ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Φίλης: Αποφασίσαμε συνταγματική αναθεώρηση, θα προχωρήσουμε στο ουδετερόθρησκο κράτος


jery-gap
Ο απίστευτος αρχί… επίσκοπος πήγε στο πρώτο κατοχικό υπουργικό συμβούλιο και έκατσε ανάμεσα στον Πάνσκατο υμνητή των Τούρκων και σε Γιωργάκη να τον βλέπει το Πανελλήνιο να στηρίζει τους δήμιους των Ελλήνων σε απ’ ευθείας μετάδοση ..

ΡΗΓΜΑ ΒΑΘΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΡΟΔΟCΙΑ !

ΦΙΛΗΣ : ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ!(ΒΙΝΤΕΟ)
Οι προδότες τράγοι της  Ιεραρχίας που καταπίνουν τόσα χρόνια τα υπονομευτικά ψέμματα για την πρόσφατη  Ιστορία μας από τον  Φίλη  και από τους προκατόχους του στην Απαιδεία παριστάνουν τώρα ότι βρίσκονται σε «πόλεμο»  της Εκκλησίας με τον Νίκο Φίλη. Ο τελευταίος ανακοίνωσε ό,τι θα οριστικοποιηθεί συνταγματικά και επισήμως το ρήγμα του μισελληνικού προτεκτοράτου με την Ορθοδοξία  στην επερχόμενη συνταγματική αναθεώρηση προκειμένου η Ελλάδα να γίνει  “ουδετερόθρησκο κράτος” !
Στην ίδια συνέντευξη ο υπουργός Απαιδείας, τραγικά ανιστόρητος μιλώντας στο Kontra κατεδάφισε την Εκκλησία σε κρίσιμες, όπως είπε, ιστορικές στιγμές, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Πού ήταν η Εκκλησία στη Χούντα; Πού ήταν η Εκκλησία στην κατοχή; Δεν μπορούμε να προσκυνάμε και να λέμε ότι είναι εκ προοιμίου ιερά. Δεν είναι ιερά, ανθρώπινο είναι η Εκκλησία”.  Βασικά με το σόφισμα κόβει τις ρίζες της θρησκευτικής πίστης την ώρα που προστατεύει και ζητάει τζαμιά για το Ισλάμ… Απο τις “προτεραιότητες” στη  δράση τους φαίνεται  ο συγχρονισμός  στην κατεδάφιση του κράτους μας..



elan-papades
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΟΙΟ, ΑΝΤΕ ΚΑΪΚΙ ΤΟΤΕ, ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗς ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ… ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΛΠ ΠΡΑΧΤΩΡΕΣ ΤΩΝ “ΣΥΜΜΑΧΩΝ” ΜΑΣ.. ΟΙ ΗΓΕΣΙΕς ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ

Ο πράχτωρ τράγος Τζερώνυμο απάντησε  έμμεσα για να μην ανέβουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης με επιστολή του στον πρόεδρο της Βολής, Νίκο Βούτση.   Εκεί κάνει λόγο για “ανιστόρητες συμπλεγματικές και προσβλητικές απόψεις για την κοινωνία που μάλλον χωρίς συναίσθηση ατυχώς εκφέρονται”.  Λες και δεν ήξερε με ποιούς έχει να κάνει.. Του έστειλε μιά έκδοση με φωτογραφίες από την  Εθνική Αντίσταση  στην Κατοχή.
Προηγουμένος ο προκαθήμενος ειδοποιούσε εμφατικά ότι θα προκαλέσουν ρήξη στη σχέση Εκκλησίας – Πολιτείας, εκτίμησε μάλιστα ότι δεν θα αποδώσουν καρπούς, αλλά μεγάλη ζημία στην Παιδεία και στην κοινωνία και απηύθυνε έκκληση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «να σταματήσει αυτήν την προσπάθεια, να αναβάλει καθεμία πρωτοβουλία ενός ή μερικών ανθρώπων και σε μια μεγάλη βάση Εκκλησίας και Πολιτείας να συνεργαστούμε σοβαρά επιτέλους σε έναν τόπο που ακούγονται λόγια, λόγια, λόγια και λείπει ο Λόγος».
Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι «το μάθημα των Θρησκευτικών περνάει κρίση. Και έχουμε την ανάγκη όλοι, και από πλευράς Εκκλησίας και από πλευράς Πολιτείας, να συνεργαστούμε με θετική θέση. Όχι περιοριζόμενοι από χρονικά όρια πέντε ή δέκα ημερών, αλλά με περισσότερο χρόνο και άνεση, για να πάρουμε τις σχετικές αποφάσεις». Να είναι τόσο αφελής, να πιστεύει ότι αυτό το καθεστώς θα τον στήριζε  στο θρόνο του διατηρώντας  τον ορθόδοξο  πολιτισμό?
Θυμίζουμε ό,τι αν βρίζουμε τον Τζέρρυ, όπως και τον άλλο προδότη τον Μπαρτόλομιου που μας  φόρεσαν Αμερικάνοι και Τούρκοι  ως Πατριάρχη είναι γιατί βλογάνε την Κατοχή που γενοκτονεί τον Ελληνικό λαό.  Δεν θα μπορούσε να επιβληθεί το γενοκτονικό καθεστώς αν δεν σφύραγε αδιάφορα ο αρχιτράγος… Ο απίστευτος αρχί…  επίσκοπος πήγε μάλιστα στο πρώτο κατοχικό υπουργικό συμβούλιο κι έκατσε ανάμεσα στον Πάνσκατο υμνητή των  Τούρκων  και στο Γιωργάκη να τον βλέπει το Πανελλήνιο να στηρίζει τους δήμιους των Ελλήνων σε απ’ ευθείας μετάδοση ..
Τον  έβαλαν στη θέση του προκαθημένου της Εκκλησίας για να βγάζει το  σκασμό κλείνοντας τα μάτια  στο διωγμό του υποτιθέμενου ποιμνίου του…  Είχαν  φοβηθεί από την εθνικά αντρίκια στάση του Χριστόδουλου για  την οποία μάλιστα τον  εμαρτύρησαν  ως φάνηκε από  τις  μαλακίες  του γιατρού του που ακούστηκαν  από την τηλεόραση..  Τα ανάλογα έγιναν νωρίτερα με τις αριστερές ηγεσίες…
Είχε προηγηθεί η εκστρατεία δυσφήμησης κατά της Ιεραρχίας από τα κουραδοκάναλα για διαφθορά και ομοφυλοφιλία, που ανάγκασε το Χριστόδουλο να πάει να προσκυνήσει τον Χατζηγκεμπελάου.. Οχι ό,τι η Εκκλησία δε χρειάζεται βαθιά  Κάθαρση,  όπως η Ανεξάρτητη  κι όλες οι ατιμώρητες ηγεσίες,  αλλά δες ποιός μιλάει,  ποιός κρίνει ποιόν… Χρησιμοποιούν όλες τις μεταρρυθμίσεις που οι ίδιοι οι Αλητ εμπόδιζαν τόσα χρόνια ως όπλο για να καταργήσουν την Ελλάδα.. Στους παπάδες, έβαλαν αρχίδια επίσκοπο τον δικό τους για να γκρεμίσουν κι αυτόν τον  πυλώνα του ελληνικού κράτους, όπως το λέει το  βίντεο..

Μετά από την οργισμένη απάντηση του Μανώλη Γλέζου στην άθλια και ανιστόρητη δήλωση του Νίκου Φίλη, ο οποίος αγνοεί τη συμβολή του κλήρου στην Εθνική Αντίσταση, μια ακόμη τεκμηριωμένη απάντηση από την αγωνίστρια Γωγώ Αργυρου:
Όταν ο Φίλης κάνει παρέα με τους Λιάκους κι ανημέρωτος θα είναι και δεν θα είναι γνώστης της ιστορίας αυτού του τόπου. Ως άθεη λοιπόν συνειδητά, δεν μπορώ να μην σημειώσω τη συμμετοχή του Κλήρου στην Εθνική Αντίσταση. Και το κάνω, πάλι συνειδητά, για να μπορούμε να κρίνουμε και να κατακρίνουμε όσα πρέπει κι όχι να πετάμε φούσκες στον αέρα. Λοιπόν, εκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Χρύσανθο που δεν όρκισε την κατοχική κυβέρνηση, 14 Μητροπολίτες πήραν μέρος στην Αντίσταση. 140 οι εκτελεσθέντες κληρικοί από τους κατακτητές.Ακόμα έχουμε τη δημιουργία της εθνικοαπελευθερωτικής οργάνωσης Παγκληρική Ένωση που είχε ως αποτέλεσμα να οργανωθούν στο ΕΑΜ πάνω από 3.000 κληρικοί.Υπολογίζεται πως το 75% του εφημεριακού κλήρου πήρε ενεργητικά μέρος στον Αγώνα της Εθνικής Αντίστασης.

http://anaktisis.net