Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21

«TEΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;»

OI ANAΓΝΩΣΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ

«TEΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;»

14344349_1725381464392481_8879073874107157074_n

«Οι άνθρωποι αυτοί, που κυβερνούν τη χώρα είναι απατεώνες! Είναι κοινοί κλέφτες! Είναι πορτοφολάδες! Που όχι μόνον τολμούν και βάζουν το βρώμικο χέρι τους στη τσέπη φτωχών και ρακένδυτων και ανυπεράσπιστων πολιτών, αλλά προκαλούν και αυθαδιάζουν και από πάνω, προκαλούν τη νοημοσύνη και των πλέον ηλίθιων ακόμη!   Οι άνθρωποι αυτοί, είναι τα κατακάθια της κοινωνίας! Που για δεκαετίες, κανένας δεν τους είχε εμπιστοσύνη, κανένας δεν τους εκχωρούσε την προσωπική και τη συλλογική εκτίμησή του, περιορίζοντας την εμβέλεια της πολιτικής τουs παρέμβασης, γύρω στο 3%. Είναι αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν την απόγνωση των πολιτών και σκόρπισαν ψεύτικες υποσχέσεις. Με μόνο σκοπό να γίνουν εξουσία!   Οι άνθρωποι αυτοί, έχουν βαθύ μίσος μέσα τους! Εναντίον της μεσοαστικής τάξης, των νοικοκυραίων της πόλης και της υπαίθρου. Και δεν μπορούν να το κρύψουν! Γιατί έχουν επίκτητη συμπλεγματική συμπεριφορά, από τα ψυχολογικά απωθημένα, που τους προκαλεί η αίσθηση του ηττημένου της εμφυλιοπολεμικής σύγκρουσης. Απλά, είναι κομπλεξικοί, απέναντι στον υπεύθυνο κοινωνικό και εθνικό ρόλο που ασκούν οι συνειδητοί πολίτες στα πράγματα της χώρας!

Οι πολίτες που ποτέ δεν τους εμπιστεύτηκαν!


Οι άνθρωποι αυτοί, θυσίασαν τη χώρα και το λαό μας, στο βωμό της διεθνιστικής Σταλινικής ιδεολογίας τους, και συμμάχησαν με τη νεοφιλελεύθερη μαφία των διεθνών τοκογλύφων, των οικονομικών δολοφόνων και διεθνών νταβατζήδων της παγκοσμιοποίησης. Με αντάλλαγμα, τη νομή της εξουσίας! Και κοινό στόχο, τη διάλυση του Έθνους μας.

Οι άνθρωποι αυτοί, δεν είναι μόνοι τους! Είναι όλοι αυτοί, που συγκρότησαν κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες την τελευταία επταετία. Είναι οι συνειδητοί κοσμοπολίτες της «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης» και οι ασυνείδητοι υποτακτικοί τους, που με απέραντη ελαφρότητα και χυδαίο φιλοτομαρισμό αρνούνται να διαπεράσει τον παχυδερμισμό τους, η αγωνιώδης κραυγή της απόγνωσης των Ελλήνων.

Οι άνθρωποι αυτοί, είναι όλοι εκείνοι, που υποκρίνονται πως μέσα σε λίγες ώρες, κατάφεραν και διάβασαν και μελέτησαν, χιλιάδες σελίδες και ψήφισαν το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο – το διαρκές – μνημόνιο, που επισημοποιεί την υποδούλωση της χώρας και βάζει ταφόπλακα στην Εθνική ύπαρξη του Ελληνισμού.

Οι άνθρωποι αυτοί, είναι εκείνοι, που εξευτέλισαν και κατακρεούργησαν το Σύνταγμα της χώρας, που υπέγραψαν την κατάλυση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, που αναίρεσαν τον θρησκευτικό ή πολιτικό όρκο τους, που δέχτηκαν να εγκατασταθεί στη χώρα, μια Κοινοβουλευτική χούντα με ρόλο υπηρέτη χαμαιτυπείου, στις διαστροφικές ορέξεις των Ευρωπαίων Αποικιοκρατών, των αδίστακτων τοκογλύφων τραπεζιτών, των διεθνών μαστροπών της παγκοσμιοποίησης.

Οι άνθρωποι αυτοί, είναι οι απάτριδες διεθνιστές και τσογλανοειδείς κοσμοπολίτες που με κάθε μέσο – εδώ και δεκαετίες – αγωνίζονται να μεταβάλλουν, την Εθνική ιδιοπροσωπεία του λαού μας, σε παγκοσμιοποιημένη μάζα.

Προδότες

Οι άνθρωποι αυτοί, είναι προδότες! Είναι όργανα των βάρβαρων ορδών των σύγχρονων Βησιγότθων του Αλάριχου, των σύγχρονων ρωμαιοκαθολικών Αββάδων Φουρμόντ! Είναι οι επίορκοι βουλευτές, είναι η Οικονομική ολιγαρχία και η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία, που είναι βέβαιο, πως οφείλουν να απολογηθούν όταν θα έρθει η ώρα της κρίσης!

Γι αυτό κι εμείς οι πολίτες, έχουμε υποχρέωση να δώσουμε μάχη. Να αφυπνίσουμε τον περίγυρό μας, να διαμαρτυρηθούμε και να κινητοποιήσουμε τους Συλλογικούς μας Φορείς και να κάνουμε σαφές, προς κάθε Βουλευτή, προς κάθε Περιφερειάρχη και Δήμαρχο, που περιορίζονται σε ρόλο τοπάρχη και τοποτηρητή, και προσποιούνται τους … ανήμπορους, ότι έφθασε η ώρα των δικών τους προσωπικών ευθυνών.

Γιατί όλοι αυτοί, ενεργητικά ή παθητικά, διαμορφώνουν το μέλλον των παιδιών μας.

Το μέλλον του Έθνους μας.»


Αναστάσιος Λ. Βαϊνάς