Πέμπτη, Οκτωβρίου 13

Aνάπτυξη παντού……

giouroΤου Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη .
Μην ανησυχείς δεν βλέπεις την ανάπτυξη ? Ειναι παντού!! Η Ελλάδα κτίζεται απο τους Συριζαίους και τα υπόλοιπα βολευτακια που παίζουν τελεια το ρόλο τους και εκτελούν εντολές ξενων συμφερόντων.
Η Ελλάδα κτίζεται οικοδομείτε με έναν λαό που θα είναι ΑΣΤΕΓΟΣ με ένα λαό που ΠΕΙΝΑΕΙ και τρέχει στα συσσίτια με έναν λαό που αντικαθίσταται
με μουσουλμάνους(Tην ιδια ωρα που χρηματοδοτει λαθρομετανάστες δίνοντας στους σπίτια δωρεάν οι Ελληνες πληρώνουν ΕΝΦΙΑ και  άλλους τρελούς φόρους!!!) με έναν λαό το πλουσιότερο του κόσμου (έχουμε τεράστιο ορυκτό πλούτο) αλλά φτωχοποιημένο βάσει σχεδίου που υλοποιούν οι 300 μαριονέτες που ξεπουλάνε εναλλάξ στην εξουσία τη Χώρα μας και που ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΣΤΡΑΤΟΣ (οι ηγεσίες τους) συνεργάζονται με αυτές τις μαριονέτες που ανεβοκατεβαίνουν στην «κυβέρνηση» …..
Οταν ομως ξεσπάσει το τσουνάμι της οργής θα λειτουργήσουν τα ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ και ξέρετε ολα θα τελειώσουν στο ΜΟΙΡΑΣΜΑ της Χωρας ..Τοτε δεν θα τους σώζει τίποτα.Απορω με την υπομονή του Ελληνα …Επρεπε να ειχε γινει αλλα δεν θ αργήσει αλλο .Στους επόμενους 6 μηνες θα ζησουμε το εργο  της  αποκαταστασης της Δημοκρατίας  δυστυχώς με το χειρότερο σεναριο.
Καλή απελευθερωση

 http://amazonios.net