Παρασκευή, Οκτωβρίου 7

οι δύο πολιτικοί λαθρέμποροι μαζί χέρι-χέρι!!! Ο απατεώνας με τον αρχιψεύτη θα συγκυβερνήσουν!!! Βάζει τον ΓΑΠ σε υπουργείο…

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσιπρας ΓΑΠ μαζί evasouideza 

φέρνει τον καταραμένο κατσαπλιά στο υπουργείο εξωτερικών

Αμέσως μετά το συνέδριο αναμένεται σαρωτικός ανασχηματισμός Ανασχηματισμός μετά το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι μένουν, ποιοι πάνε σπίτι τους [ΟΝΟΜΑΤΑ] και η μεγάλη έκπληξη θα είναι η υπουργοποίηση του πρώην πρωθυπουργού Γ.Α.Π., που μέχρι στιγμής έχει αποφασίσει ο Τσίπρας.
Η υπουργοποίηση του ΓΑΠ γίνεται στα πλαίσια της διεύρυνσης που επιθυμεί ο πρωθυπουργός, αλλά και γιατί είναι επιθυμία των Αμερικανών. Ο Γιώργος Παπανδρέου προορίζεται για υπουργός εξωτερικών, αλλά υπάρχουν αντιδράσεις από κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα από το νυν υπουργό εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Εδώ θα είμαστε και θα τα ξαναπούμε….


ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ;…ΤΙ ΣΚΑΤΑ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΗ «ΧΑΛΙΦΗΣ»;…ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ,  [ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΥΠΕΡ-ΑΥΞΑΝΕΙ ],  ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ. 

cretanpatriot.wordpress.com