Πέμπτη, Οκτωβρίου 6

Διάσημα διαζύγια που έπεσαν σαν βόμβα στην ελληνική και διεθνή σόουμπιζ

papand
Έλληνες και ξένοι διάσημοι χώρισαν και ο περισσότερος κόσμος δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να το πιστέψει.. Εκείνοι χώρισαν εμείς μείναμε με το στόμα... ανοιχτό!
Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ γνωρίστηκαν το 2011. Ερωτεύτηκαν, παρά τα 22 χρονια που τους χωρίζουν, παντρεύτηκαν το 2014 και χωρίζουν τώρα με εκείνη να έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου.
Ύστερα από 10 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ ανακοίνωσαν επίσημα το -πολύ φιλικό, όπως τόνισαν- διαζύγιό τους -παρά τις φήμες ότι «κέρατο ήταν η αιτία».

Όταν στις 29 Ιανουαρίου 2010 ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωναν το διαζύγιό τους όλοι έπαθαν σοκ αφού θεωρούνταν το ζευγάρι-πρότυπο της ελληνικής showbiz. Ο γάμος τους κράτησε 12 χρόνια και έκαναν μαζί τρία παιδιά.
10 χρόνια κράτησε και ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μαρκ Άντονι που τους χάρισε τα δίδυμα Εμ και Μαξ. Η είδηση για τον χωρισμό τους το 2014 έπεσε πραγματικά ως κεραυνός εν αιθρία στο Χόλιγουντ. Οι δυο σταρ, ωστόσο, αποτελούν λαμπερό παράδειγμα πολιτισμένων πρώην.
Η Άννα Βίση και ο Νίκος Καρβέλας ήταν παντρεμένοι από το 1983 έως το 1992. Υπήρξαν τόσο συνυφασμένοι ο ένας με τον άλλο που η είδηση του διαζυγίου είχε σοκάρει τότε όλη την Ελλάδα. Οι δυο τους παραμένουν μέχρι σήμερα «οικογένεια» με όλες τις έννοιες της λέξης ενώ η 58χρονη σταρ μίλησε γαι τη βραδιά του χωρισμού στον Πέτρο Κωστόπουλο:
«Ήταν μετά από μια συναυλία. Ήταν μια στιγμή που έκλαιγα με λυγμούς μέσα μου και δεν μπορούσα να κλάψω έξω μου, γιατί ο- μέχρι εκείνη τη στιγμή- άντρας μου, αυτός που ήταν τα τραγούδια μου, αυτός που ξύπναγα... ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε και το λέγαμε, το ξεστομίσαμε ότι "αυτό ήταν, τέλειωσε"».
Μέλανι Γκρίφιθ και Αντόνιο Μπαντέρας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1996 και ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν το 2013. Η είδηση δεν ξάφνιασε και τόσο αφού οι φήμες περί προβλημάτων «έπαιζαν» πολύ καιρό, ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έφταναν ποτέ στο οριστικό τέλος.
Η Γκούινεθ Πάλτροου και ο Κρις Μάρτιν ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν τους πρώτους μήνες του 2015 ύστερα από 12 χρόνια γάμου και δυο παιδιά. Ή μάλλον αυτό που ανακοίνωσαν ήταν ένα «συνειδητό ξε-ζευγάρωμα» (concious un-coupling) ενώ οι δυο τους παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και γονείς στα παιδιά τους.
Αυτή κι αν ήταν βόμβα! Όταν έγινε γνωστός ο χωρισμός της Κόρτνεϊ Κοξ και του Ντέιβιντ Αρκέτ, ύστερα από 14 χρόνια γάμου, οι θαυμαστές τους έπεσαν από τα σύννεφα. Κι όμως...
Η είδηση για τον χωρισμό της Κέιτι Χολμς και του Τομ Κρουζ το 2012 προκάλεσε απίστευτο σοκ. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί έξι χρόνια νωρίτερα και έχουν μαζί μια κόρη, την 9 ετών σήμερα, Σούρι.
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η κοινή ανακοίνωση διαζυγίου από τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού το 2014. Ύστερα από 18 χρόνια γάμου (2 επιπλέον σχέσης) και τρία παιδιά, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, ενώ ακολουθώντας το παράδειγμα των κουμπάρων τους Ελένης Μενεγάκη και Γιάννη Λάτσιου, με μία από κοινού ανακοίνωση γνωστοποίησαν την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!
11 χρόνια έμειναν παντρεμένοι η Χάιντι Κλουμ και ο Σιλ ενώ έκαναν μαζί τρία παιδιά. Ο χωρισμός τους το 2014 ήταν τελείως ξαφνικός και προκάλεσε σοκ στη σόομπιζ.
Το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο είναι το «φλέγον» ζήτημα των ημερών, παρότι επίσημα δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε διαψευσθεί. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο τα τελευταία 11 χρόνια, όμως η όψη της χρυσής ελληνίδας κληρονόμου τον τελευταίο καιρό πρόδιδε ότι κάτι δεν πάει καλά.. Ώσπου έσκασε η βόμβα.
Ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ και η σύζυγός του, Τζίλιαν, ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν ύστερα από 15 χρόνια γάμου τον Ιανουάριο του 2015. Παθαμε σοκ! Βέβαια, δυο χρόνια μετά το ζεύγος αποφάσισε να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους και τώρα είναι ξανά μαζί...
Νίκος Καρβέλας και Ανίτα Πάνια... Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και από τον Ιανουάριο φέτος λέγεται ότι έχουν χωρίσει, χωρίς οι δυο τους να έχουν δηλώσει κάτι επίσημα εκτός από μισόλογα. Πολλά μισόλογα από την πλευρά εκείνης μάλιστα... Το σοκ πάντως ήταν μεγάλο γιατί οι δυο τους έδειχναν πολύ ταιριαστοί μέσα στην ιδιαιτερότητά τους.
Ο χωρισμός της Γκουέν Στεφάνι και του Γκάβιν Ροσντεϊλ το 2015 ξάφνιασε πολύ. Όχι τόσο επειδή δεν υπήρχε καπνός για τη φωτιά που ήρθε, αλλά επειδή η διάσημη τραγουδίστρια έδειχνε να συγχωρεί τον καλό της κάθε φορά που έδινε δικαίωμα. Έ... φαίνεται ότι το τελευταίο «χτύπημα» που της έδωσε με την νταντά ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Δεν το πιστεύαμε όταν ακούσαμε ότι η Μέγκαν Φοξ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν χωρίζουν ύστερα από 11 χρόνια σχέσης, 5 γάμου και 2 παιδιά. Στο μεταξύ, εκείνη περιμένει το τρίτο τους παιδί και η σχέση τους φαίνεται να περνά σε νέα, πιο φρέσκια φάση... Όσα φέρνει η στιγμή δε φέρνει ο χόνος όλος...
Κρις και Μπρους Τζένερ. Το διάσημο ριαλιτοζευγάρι της τηλεόρασης χώρισε πριν από έναν χρόνο ύστερα από 23 χρόνια γάμου και δυο παιδιά, ενώ έχουν αμφότεροι από ακόμη τέσσερα! Προφανώς η μητέρα των αδελφών Καρντάσιαν ήξερε «αυτό που ακολουθούσε» και ήθελε να προλάβει να πάρει τις αποστάσεις της. Σήμερα, η Μπρους έχει γίνει Κέιτλιν και όλοι η οικογένεια Καρντάσιαν/Τζένερ έχει δεχτεί αυτή τη μετάβαση ως κάτι το απόλυτα φυσιολογικό. Και η ζωή συνεχίζεται...
Ο Γουιλ Κόπλεμαν και η Ντρου Μπάριμορ ήταν παντρεμένοι για περίπου 4 χρόνια όταν αποφάσισαν να χωρίσου την άνοιξη του 2016.
Σαν «βόμβα» έπεσε τον περασμένο Μάρτιο στον καλλιτεχνικό κόσμο η αποκάλυψη ότι χώρισαν μετά από 25 χρόνια γάμου ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Φαίη Κοκκινοπούλου.
»Μετά από έξι χρόνια κοινής ζωής, οι δύο σταρ αποφάσισαν να επισημοποιήσουν το χωρισμό τους. Παρά το τέλος του γάμου τους, αγαπούν, στηρίζουν και σέβονται ο ένας τον άλλο ως γονείς του γιου τους και ως οικογένεια», τόνιζε η ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού ο Ορλάντο Μπλουμ και η Μιράντα Κερ το 2013 ύστερα από τρία χρόνια γάμου και ένα παιδί.
Η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης παντρεύτηκαν το 2007 ύστερα από 7 χρόνια σχέσης και χώρισαν το 2010 έχοντας κάνει πολλές προσπάθειες λόγω του γιου τους. Η σχέση αυτή αναλώθηκε στα δικαστήρια πολλά χρόνια μετά...
Τώρα μπορεί μερικοί να μην το θυμάστε όμως η Ρούλα Κορομηλά υπήρξε παντρεμένη με τον Νάσο Γαλακτερό για 7 χρόνια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000 χωρίς να πάρει κανείς είδηση ενώ αρκετά χρόνια μετά εκείνος μίλησε για την πρώην σύζυγό του ως εξης:
«Κάτι συμβαίνει στα ζευγάρια. Ύστερα από κάποια χρόνια κάτι γίνεται. Αν δεν είσαι ολοκληρωμένος, κάτι γίνεται. Φταίνε πάντα και οι δύο κατά τη γνώμη μου. Με τη Ρούλα ήταν φυσική φθορά, θα έλεγα. Δεν έγινε κάτι άλλο τρανταχτό. Αυτό που θέλω είναι να "ναι καλά και ευτυχισμένη».
Σοκ προκάλεσε η είδηση για το διαζύγιο του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και της Μαρίας Σράιβερ το 2011 ύστερα από 25 χρόνια γάμο.. Πολύ σύντομα βέβαια τη μάθαμε την αλήθεια περί «κέρατου» και πολλών εξώγαμων!
Σοκ είχε προκαλέσει στην κοινή γνώμη η είδηση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Άντα χώρισαν ύστερα από 26 χρόνια γάμου. Στην αρχή η «βόμβα» διαψεύστηκε όμως τελικά η αλήθεια φάνηκε.
Νατάσα Θεοδωρίδου και Αντρέας Φουστάνος: Παντρεύτηκαν το 1999 και απέκτησαν μαζί μια κόρη. Χώρισαν τυο 2007 όμως μέχρι σήμερα κανείς δεν επιβεβαίωσε τους ακριβείς λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιο.
Πηγή: womenonly.gr

 spirospero.gr