Κυριακή, Οκτωβρίου 9

Eurovision 2017: Πάμε με Έλενα Παπαρίζου στο Κίεβο;

Eurovision 2017: Πάμε με Έλενα Παπαρίζου στο Κίεβο;
Σήμερα η ΕΡΤ επιβεβαίωσε στο esctoday την συμμετοχή της στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision. Κάτι που λίγο ως πολύ το ξέραμε, καθώς μας το είχαν επιβεβαιώσει ήδη οι άνθρωποί της από τον Μάιο. Μετά την αποτυχία των Argo να φέρουν την Ελλάδα στον τελικό, πολλοί fans του διαγωνισμού πίστευαν πως ο κρατικός φορέας θα προτιμήσει την αποχή. Γνωρίζοντας όμως την εμπορικότητα του προϊόντος της, η ΕΡΤ προτίμησε για το 2017 να καταφύγει σε πιο σίγουρες λύσεις.
Ήδη από τον Ιούνιο υπάρχει πολύ έντονη φημολογία για
την τριάδα Demy – Δημήτρης Κοντόπουλος – Φωκάς Ευαγγελινός. Η ΕΡΤ σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ogae Greece, Αντώνη Καρατζίκο,  γνωρίζοντας πως ο γνωστός συνθέτης και ο βραβευμένος χορογράφος έχουν σχεδόν εγγυημένη μια θέση στην πρώτη δεκάδα (κανείς τους δεν έχει έρθει κάτω από την 7η θέση όσες φορές συμμετείχαν) θα προτιμήσει σίγουρα να μην ρισκάρει έναν δεύτερο συνεχόμενο αποκλεισμό. Φήμες λένε πως και οι 3 τους ενδιαφέρονται να αναλάβουν την εκπροσώπηση της Ελλάδας για το 2017.
Μια καινούργια εξέλιξη όμως σήμερα, είναι άραγε ικανή να ανατρέψει το σκεπτικό της ΕΡΤ και να την οδηγήσει σε μια καινούργια κατεύθυνση; Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωϊνό», μετά από μία μίνι συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου, ο Θέμης Γεωργαντάς, δήλωσε πως γνωρίζει προσωπικά ότι η Έλενα Παπαρίζου θέλει να εκπροσωπήσει ξανά την Ελλάδα στη Eurovision! Αν αυτό αληθεύει θα θελήσει η ΕΡΤ χρησιμοποιώντας και πάλι όλα τα δυνατά της χαρτιά να ριχτεί στη διεκδίκηση ενός δεύτερου βραβείου και μάλιστα για άλλη μια φορά στο Κίεβο; Ή θα σκοντάψει πάλι στο στείρο σκεπτικό της οικονομικής κρίσης και μιας θέσης στη δεκάδα, έτσι απλά για να λέμε ότι πάμε καλά; Μένει να δούμε τις εξελίξεις που θα έχουμε το επόμενο διάστημα.
Πηγή: Ogaegreece