Πέμπτη, Νοεμβρίου 17

«Εδώ Πολυτεχνείο»: 43 χρόνια από την ιστορική εξέγερση των φοιτητών

Πάντα επίκαιρο το μήνυμα της επετείου της 17ης Νοεμβρίου, ακόμη και εάν πέρασαν 43 χρόνια από την εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου.

polutexneio

Πάντα επίκαιρο το μήνυμα της επετείου της 17ης Νοεμβρίου, ακόμη και εάν πέρασαν 43 χρόνια από την εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου.
Σήμερα κορυφώνονται οι εορτασμοί και θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία. «Ημέρα μνήμης, αλλά και ημέρα άντλησης πολλαπλών διδαγμάτων», χαρακτηρίζει την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου την 17η Νοέμβρη του 1973, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Ως γνωστόν για το φόβο των επεισοδίων, τα οποία όπως φαίνεται έχουν καθιερωθεί, θα υπάρχει αυξημένη αστυνομική παρουσία. Επίσης θα σημειωθούν και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοίνωσε η Τροχαία στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών. Ακόμη, σύμφωνα με Απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).http://www.rizopoulospost.com