Παρασκευή, Νοεμβρίου 18

ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ «ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ» ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

simaia-ntokoumento- politexneio

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!
Πολλές φορές μέσα από το «Makeleio.gr» έχουμε ασκήσει δριμεία κριτική στον Νίκο Τόσκα,
για την απαράδεκτη απόφασή του να καταργήσει την ΟΜΑΔΑ Δ.Ε.Λ.Τ.Α από το κέντρο της Αθήνας.
epeisodia-makeleio
Και για μια ακόμη φορά επιβεβαιωνόμαστε στο 100%.
Όλη η Ελλάδα παρακολούθησε χθες τα έκτροπα που έλαβαν χώρα μέσα στο Πολυτεχνείο και τις γύρω περιοχές, με αποκορύφωμα το σκίσιμο, το ποδοπάτημα και το κάψιμο της ελληνικής σημαίας από ξεφτιλισμένα τσογλάνια μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.
simaia
Για αυτό το… πανί κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους. Πάνω σε αυτό το… πανί έχει χυθεί αίμα Ελλήνων και για αυτό το… πανί οι Έλληνες έχουν δώσει μάχες για την υπεράσπισή του.
Και όμως! Για ακόμη μια φορά γίναμε μάρτυρες της ίδιας εξοργιστικής, θλιβερής και ντροπιαστικής εικόνας. Κάποιοι που θέλουν να αποκαλούνται «επαναστάτες» σκίζουν, ποδοπατούν και καίνε την ελληνική σημαία.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ! Δείτε τη στιγμή που οι κουκουλοφόροι καίνε την ελληνική σημαία


Ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή στην αστυνομία να «μπουκάρει» στο Πολυτεχνείο και να «καθαρίσει» την κατάσταση αν διαπιστώσει κακουργηματικές πράξεις. Οι ρίψεις μολότοφ και το κάψιμο του εθνικού συμβόλου τι είναι άραγε; Έπρεπε δηλαδή να λαμπαδιάσουν και να καταστρέψουν εξ ολοκλήρου το κτίριο και να υπάρξουν τραυματισμοί για να δώσουν τα μεγάλα κεφάλια της ΕΛ.ΑΣ την εντολή να επέμβουν τα ΜΑΤ;
toskas-parakratos
Υποστηρίζουν στην ΕΛΑΣ ότι ο εμπρησμός της ελληνικής σημαίας ήταν.. αδιόρατος από τους Αστυνομικούς.
«Ο εμπρησμός της ελληνικής από κουκουλοφόρους οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο προβλήθηκε σε πανελλαδικό δίκτυο μέσα από τις εικόνες που μετέδιδαν τα τηλεοπτικά κανάλια και τα στιγμιότυπα των φωτορεπορτ. Ωστόσο η εικόνα αυτή, της περιύβρισης του εθνικού συμβόλου, δεν «υπέπεσε» στην αντίληψη του Κέντρου Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.
politexnio3
Υποστηρίζουν στην ΕΛΑΣ ότι ο εμπρησμός της ελληνικής σημαίας ήταν.. αδιόρατος από τους Αστυνομικούς.

Επικεφαλής Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ υποστηρίζουν ότι ο εμπρησμός της ελληνικής σημαίας, δεν έγινε αντιληπτή στο Κέντρο Επιχειρήσεων ενώ ούτε διαβιβάστηκε σχετικά από Αστυνομικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στην περιοχή των Εξαρχείων κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και κανένας απ’ όλους τους Αστυνομικούς δεν αντιλήφθηκε κάτι σχετικό.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δικαστικές πηγές κι ενώ ήταν σε εξέλιξη τα επεισόδια, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος έχει γνωμοδοτήσει για επιχείρηση των ΜΑΤ, εντός του Πολυτεχνείου, σε περίπτωση που διαπιστώνεται η διάπραξη κακουργηματικών πράξεων.
politexnio2

«Το αν, και πότε, θα γίνει η έφοδος στο Πολυτεχνείο, είναι ζήτημα της Αστυνομίας» σημείωναν Δικαστικοί κύκλοι .

Ήταν οι εικόνες με τα εκτεταμένα επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων από βάνδαλους κουκουλοφόρους οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, που «είδαν» στο Κέντρο Επιχειρήσεων και ο εποπτεύων Εισαγγελέας ενημέρωσε τον Προϊσταμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.
unnamed-7

Ωστόσο πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σημειώνουν οτι δεν υπάρχει εντολή του Εισαγγελέας για επέμβαση των δυνάμεων εντός του Πολυτεχνείου αλλά τους ζητήθηκε να ενημερώνουν τον Δικαστικό Λειτουργο εαν διαπιστωθεί η τέλεση αξιόποινων πράξεων, χωρίς να ..προκύψει» αναφέρει χαρακτηριστικά το nantiareport.gr
toskas-exofillo
Είχε τους λόγους του ο κύριος Τόσκας που «ξήλωσε» εν μία νυκτί την ομάδα Δ.Ε.Λ.Τ.Α! Δε νομίζετε;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ «MAKELEIO.GR» ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ:
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ έρευνα σοκ που θα ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ! ΙΔΟΥ γιατί το κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο ΜΠ@@ΡΔΕΛ@! Το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ το πολιτικό ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ του ΣΥΡΙΖΑ στους ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ…
AΠΟΚΑΛΥΨΗ – «ΒΟΜΒΑ» του «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» για τα έργα του Νίκου Τόσκα που «εξοντώνει» την ΕΛ.ΑΣ! Η κατάσταση έχει ΞΕΦΥΓΕΙ από κάθε έλεγχο. Ο «ΣΤΡΑΤΟΣ» του ΣΥΡΙΖΑ και οι «μπαχαλάκηδες» με τα συμβόλαια! Διαβάστε ΟΛΑ ΟΣΑ οι άλλοι δεν μπορούν να δημοσιεύσουν! ΠΡΕΠΕΙ να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ! (ΦΩΤΟ)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συνεργάτης υπουργού ΑΠΕΙΛΕΙ αστυνομικούς εν ώρα δράσης! – ΙΔΟΥ γιατί θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να «εξαφανίσει» την ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ της ΕΛ.ΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)
oldphotosdelta_11418547726
Οι φωτογραφίες αποτελούν την καλύτερη μορφή αποδεικτικού υλικού…
ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ……ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ…
Χωρίς περιττά λόγια , στις 17 Νοεμβρίου 2010 ένας Αρχιφύλακας της Ομάδας Δ.ΕΛ.Τ.Α , με αδιαπραγμάτευτο κώδικα αξιών και μεγάλη αγάπη για την Πατρίδα , όταν διαπίστωσε την πρόθεση κάποιων σκουπιδιών να βάλουν φωτιά σε μια Ελληνική Σημαία , αψηφώντας τις εντολές του κέντρου επιχειρήσεων όρμηξε και τους την άρπαξε μπροστά από την κεντρική πύλη του πολυτεχνείου… ΤΕΛΟΣ
15085598_10212072362271486_5492390504488500513_n
Διαχρονικά , από το 1980 κ ύστερα , όταν ο αριστερός προοδευτισμός επικράτησε για τα καλά , ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ έκαναν τα στραβά μάτια σε περιστατικά βεβήλωσης και καταστροφής Εθνικών Συμβόλων…Άνθρωποι πολιτικών νεολαιών , αστράτευτοι ή και στρατευμένοι στην παραμεθόριο του πενταγώνου , που η μόνη τους επαφή με τη σημαία είναι από την επιλογή της Εθνικής στο pro καλό θα είναι να μην διατυπώνουν κρίσεις , επικρίσεις και μεγαλοστομίες με αποκλειστικό σκοπό το πολιτικό όφελος…
simaia-ntokoumento- politexneio
Απλά για την Ιστορία , η Σημαία που σώθηκε από τον Αρχιφύλακα υψώθηκε περήφανα από τον ίδιο στο Μνημείο του Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Αρκαδία…
Kolokotronis Naupl 08
Το περιστατικό με το κάψιμο της Σημαίας δεν ήταν το μοναδικό που έγινε αυτές τις μέρες…Την τρίτη που μας πέρασε , στα πλαίσια των αριστερών εκδηλώσεων για την υποδοχή του Ομπάμα βανδαλίστηκε το άγαλμα του Στρατηγού Κολοκοτρώνη…αλλά εκεί ούτε μισή αναφορά…
politxenio-mesa-2
Δεν ενδιαφέρονται για τη δημόσια ασφάλεια της χώρας…Είναι αναρχικοί στην ιδεολογία…

Δείτε τελικά ποιοι κρύβονται πίσω από τους αναρχικούς


Το «Makeleio.gr» περιμένει απαντήσεις…
«ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ»! Έκαψαν… Κατέστρεψαν και έσπασαν τα ΠΑΝΤΑ γύρω από το Πολυτεχνείο οι αναρχοάπλυτοι με τις κουκούλες! (ΦΩΤΟ)

 http://www.makeleio.gr/840425-2/