έπρεπε να του είχαν σπάσει τα κόκαλα όλα τότε, ….τώρα μπορεί και μας κουνά το δάχτυλο το κωλόπαιδο

 diafimiseto

και το όνομα αυτού κ. χατζηδάκις = αντιπρόεδρος της ΝουΔούλας…

Έκλεισαν την Ολυμπιακή για να μην πληρώνει το κράτος και τώρα δίνουν πάνω από μισό εκατομμύριο την ημέρα.

Του Μαρίνου Γκασιάμη

Εξι χρόνια πέρασαν από το κλείσιμο της Ολυμπιακής Αεροπορίας και κάθε μέρα που περνάει, οι εργαζόμενοι σε αυτή αισθάνονται όλο και πιο δικαιωμένοι για τα όσα υποστήριζαν.

Σύμφωνα με τα όσα επισημαίνουν και καταγγέλουν και σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας μεταξύ άλλων μετά την “επιτυχημένη ιδιωτικοποίηση” της Ο.Α. τα 700.000.000 euro του υπερατλαντικού δικτύου τα μοιράστηκαν οι τρεις αεροπορικές συμμαχίες με την μερίδα του λέοντος να τα παίρνει η συμμαχία της Lufthansa.
Την εσωτερική αγορά την μοιραστήκαν 4 ελληνικές αεροπορικές εταιρίες και μια 1 ξένη, με απόλυτο και υποδειγματικό τρόπο καθώς «φαίνεται» ότι υπάρχει ανταγωνισμός και με σχεδόν όλες τις δράσεις τους να είναι επιδοτούμενες από το κράτος.
Οι άγονες γραμμές από 12 έγιναν 38 και από 22.000.000 Euro που στοίχιζαν επί της κρατικής Ολυμπιακής Αεροπορίας τώρα στοιχίζουν 180.000.000 Euro και χωρίς να γίνονται αεροδιακομιδές ασθενών και χωρίς τις δωρεάν κρατικές αποστολές.
Αυτή η μεγάλη ιδιωτικοποίηση, καταγγέλουν, μας στοιχίζει γύρω στα 250.000.000 Euro. «Δηλαδή έκλεισαν την Ολυμπιακή που ήταν κερδοφόρα για να πληρώνουμε στους ημέτερους 250.000.000 Euro!!! Mπράβο τους !!!!»

γράφουν χαρακτηριστικά:

https://drive.google.com/file/d/0B0wKaZgtZ8aoQnJjdmRTWjZYNkk/preview
  1. Για ποιο λόγο και αν πράγματι ήταν μόνο αυτό το τίμημα. Ας πάμε στο πρώτο, για ποιο λόγο, μήπως σώθηκε η χώρα; Σωθήκαμε όταν δώσαμε όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας σε ιδιώτες; Όχι βέβαια, για ποιο λόγο λοιπόν ξεπουλιούνται όλα όσα αποφέρουν κέρδη στο Ελληνικό κράτος; Από όπου θα μπορούσε η Ελλάδα να παίρνει κέρδη στο μέλλον; Από τι θα ζει μελλοντικά η χώρα; Και δεν αναφέρομαι μόνο στην Ολυμπιακή, αναφέρομαι και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στα λιμάνια, στα αεροδρόμια, στον ΟΠΑΠ, κλπ κλπ. Το ότι θα μπορούσαμε να βγάλουμε πάρα πολύ μεγαλύτερα κέρδη είναι σίγουρο. Αλλά όχι και να ξεπουληθούνε… Ας πάμε στο δεύτερο, ήταν πράγματι μόνο αυτό το τίμημα; Δώσαμε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ πχ (δεκάδες αμαξοστοιχίες, μαζί με τον προαστιακό (καινούρια τραίνα), τις χιλιάδες γραμμές, τους πάρα πολλούς σταθμούς κλπ κλπ) μόνο με 45 εκατομμύρια; Όσο κάνει ένα και μόνο τραίνο; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Άρα; Θα μπορούσα να αναφέρω ότι αυτοί που το έκαναν είναι βλάκες, αλλά αυτό δεν ισχύει σίγουρα. Επίσης, θα μπορούσα να πω ότι δόθηκαν για όλα πάρα πολύ μεγάλες μίζες, άρα δεν ήταν μόνο αυτό το τίμημα. Η Ιταλική εταιρεία μπορεί να έδωσε 345 εκατομμύρια, τα 300 μαύρα, ως μίζες, αυτό όμως δεν μπορώ να το αποδείξω. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην κυβέρνηση τσιπροκαμμένων, η σημερινή κυβέρνηση αποτελεί, σε αυτό τον τομέα, ακριβή συνέχεια των προηγούμενων γαλαζοπράσινων κυβερνήσεων.

cretanpatriot.wordpress.com