Τρίτη, Νοεμβρίου 22

Φαήλος Κρανιδιώτης «Ποιοί βιάζονται να τουρκέψει όλη η Κύπρος;»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ
Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σε συνέχεια των τελευταίων εξελίξεων για το Κυπριακό , προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ποιοί βιάζονται να τουρκέψει όλη η Κύπρος; Οι ίδιοι που υποστήριζαν το 2004 το Σχέδιο Απαρτχάιντ – Ανάν σε βάρος του Κυπριακού Ελληνισμού απειλώντας, βρίζοντας κι εκβιάζοντας τον λαό που τους έτριψε στα μούτρα το έκτρωμα που θα κατέλυε σε μία νύχτα την Μικρή Ελλάδα του Νότου, το κράτος που με κόπους και θυσίες έχτισαν τα αδέρφια μας και θα διέλυε την Εθνική Φρουρά, υποστέλλοντας την Σημαία μας.


Τώρα το ξαναφέρνουν εκβιαστικά, για να νομιμοποιηθεί ή κατοχή, ο εποικισμός, τα εγκλήματα πολέμου και η Τουρκία να επεκτείνει τον έλεγχο της και στον ελεύθερο Νότο. Και μόνη η πρεμούρα των Άγγλων, προαγωγών του τουρκικού σωβινισμού στην Κύπρο, δείχνει πως το εθνικό μας συμφέρον βρίσκεται στην αντίθετη κατεύθυνση. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ας πάψει να φλερτάρει με την ιδέα να βρεθεί στις σελίδες της Ιστορίας με την πιο κακόφημη παρέα, όπως κι οι αφασιακοί διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και οι υβριστές του Τάσσου Παπαδόπουλου που διαβιούν στην ηγεσία της ΝΔ.
Μπορεί η ψοφοδεής «ελίτ» Αθηνών και Λευκωσίας να κουράστηκε και να βιάζεται να προσκυνήσει. Το Έθνος όμως δεν κουράστηκε. Καμία λύση τώρα. Ο κυπριακός λαός να απορρίψει την αυτοκτονία του, δεν θα νομιμοποιήσει τον Αττίλα, δεν θα ατιμάσει την κληρονομιά των Ηρώων του και του αληθινού Εθνάρχη Τάσσου Παπαδόπουλου.
Όχι στο έκτρωμα της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Αναμονή και πανεθνικό μέτωπο, με συγκέντρωση ισχύος σε βάθος χρόνου, αναμένοντας καλύτερες συνθήκες.
Κύπρος ελεύθερη, ενιαία, ελληνική».http://neadexia.gr