Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ

xeiropedes_madata_110570716
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,ΕΠΑΧΘΕΣ,ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.
-ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ,ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
-ΔΝΤ ΕΕ ΕΚΤ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ,ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΣΜΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.
-ΤΣΙΠΡΑΣ,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΣΑΜΑΡΑΣ,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΧΩΡΑ.
-ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΗΛΕΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΧΩΡΕΣ,ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΛΑΟΥΣ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ.
-ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ.ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΡΙΝΕ ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΟΡΘΩΣΑΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.
ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΝΑ ΣΜΙΛΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.
-ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΔΕΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ,ΕΧΕΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ,ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΤΣΙΡΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.ΓΥΡΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,ΑΓΩΝΙΣΟΥ,ΞΥΠΝΑ ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑΝ.
-ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ,ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ.ΣΠΑΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΔΟΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ…
GREEKEMPIRE7
 .triklopodia.gr