Σάββατο, Νοεμβρίου 26

Τι δουλειά έχουν στη Κρήτη οι λαθρο – «μετανάστες» απ’ το Πακιστάν που έφτασαν μέσω Ιεράπετρας χτες? Δεν θα μιλήσει κανένας; --ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: «Ν.ΞΥΔΑΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ : ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ...ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !

...Αντε βρε και καλούς απογόνους ραγιάδες....
dsc006641

και μη περιμένετε από κανένα βοθροκάναλο να μάθετε αλήθειες…   Ολα  είναι βουτηγμένα στη διαπλοκή και στις μίζες, που σκοπό έχουν την αντικατάσταση του πληθυσμού με αλλοδαπούς κι αγγιστρωμένα στον πλουτισμό των επιτήδειων αφεντικών τους από τα ευρώ που έρχονται απ’ τη Σιωνιστική ευρώπη και τους υπαλλήλους του Σόρος και του κάθε Κίσινγκερ της Νέας Τάξης Πραγμάτων…

Σήμερα στις 10 το πρωί στη Λότζια, αναμένεται να συνεδριάσει η περισπούδαστη  ΠΕΔ Κρήτης για το προσφυγικό.



το ρεπορτάζ απο :  apopsilive.gr/

Ολονύχτια επιχείρηση με μετανάστες στην Κρήτη – Διασώθηκαν 42 επιβαίνοντες

Συναγερμός σήμανε στις λιμενικές αρχές της Κρήτης από ακυβέρνητο σκάφος που εντοπίστηκε 35χλμ νότια της Ιεράπετρας.  Αργά εχθές το βράδυ εντοπίστηκε να πλέει ακυβέρνητο ένα ιστιοφόρο μεταφέροντας 42 μετανάστες και μεταξύ αυτών δυο παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος του Λιμενικού Σώματος Ιεράπετρας που κατάφερε να προσεγγίσει και να διασώσει τους 42 επιβαίνοντες, δεν κατάφερε να ρυμουλκήσει το ιστιοφόρο σκάφος στο οποίο επέβαιναν οι μετανάστες.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ανάμεσα στους διασωθέντες να βρίσκονται και οι διακινητές. Σύμφωνα με τους ίδιους τους μετανάστες, οι περισσότεροι από αυτούς κατάγονται από το Πακιστάν πλην ενός που δήλωσε Σύριος.

Με λεωφορεία του Δήμου Ιεράπετρας οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο μικρό κλειστό γυμναστήριο της Ιεράπετρας με την επιχείρηση να συντονίζει ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Πετάσης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ν.Ξυδάκης προέβη σε μια δήλωση που θα συζητηθεί…
Πρότεινε στους Έλληνες να δουν με… καλό μάτι τους μετανάστες που έρχονται καθώς έτσι θα λυθεί και το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας!circ
«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα θα ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν» δήλωσε ο υπουργός.

Να ευχηθούμε στους ντόπιους εκεί στο Λασίθι με την ευχή   «άϊντε και καλούς γείτονες»  ???  ή το άλλο :   «άϊντε σύντεκνοι και καλούς απογόνους» !!!  Τι λέτε ???

 diafimiseto