Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε αν έχουμε σύντομα εκλογές; Νέα δημοσκόπηση του logiastarata.gr

Νέα Μεγάλη δημοσκόπηση ξεκινά από σήμερα το logiastarata.gr

Ενώ η κυβέρνηση εξακολουθεί να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και ετοιμάζεται να φέρει νέα σκληρά μέτρα για να συμφωνήσει με τους δανειστές όλο και περισσότεροι μιλούν για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τις οποίες ζητάει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Έτσι κάνουμε μια ηλεκτρονική σφυγμομέτρηση για να δούμε το "κλίμα" που υπάρχει και με αφορμή την ίδρυση νέων κομμάτων το τελευταίο διάστημα (Δημοκρατική Ευθύνη, Νέα Δεξιά, Κίνημα Αρτέμη Σώρρα, Κόμμα Βελόπουλου, Πλεύση Ελευθερίας κλπ) να δούμε αν κάποιο από αυτά έχει αξιόλογη δυναμική.
Στη μέτρηση έχουμε συμπεριλάβει τα κόμματα που μετείχαν στις προηγούμενες εκλογές και έλαβαν τουλάχιστον 0,25% καθώς και τα νέα κόμματα 

Η μέτρηση δεν έχει επιστημονική βάση καθώς δεν υπάρχει στάθμιση ωστόσο θα μας δώσει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα καθώς θα τη συγκρίνουμε με παλιότερες δημοσκοπήσεις του logiastarata ώστε να δούμε τις τάσεις που καταγράφονται μεταξύ των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας.
Λόγω των πολλών επιλογών και της αυξημένης πιθανότητας λάθους μπορεί κάποιος να αλλάξει την ψήφο του, αλλά θα αφαιρεθεί η προηγούμενη λάθος επιλογή. (Καθένας μπορεί να ψηφίσει μια φορά)


ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;

ΣΥΡΙΖΑ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ)
ΚΚΕ
ΠΟΤΑΜΙ
ΑΝΕΛ
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ)
ΕΠΑΜ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ (ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ -ΠΕΙΡΑΤΕΣ
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ)
ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ)
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ (ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ)
ΚΙΔΗΣΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (ΚΥΡ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ)
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ