Πέμπτη, Δεκεμβρίου 8

Ηράκλειο: Η «καταγγελία διαφθοράς» για θείο (δήμαρχο) και ανιψιό (αντιδήμαρχο) και το φαγοπότι γύρω από τα σκουπίδια (έγγραφο)

 evasouideza
Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστας και Χάρης Μαμουλάκης
κύλισε ο τέτζερις και βρήκε το καπάκι….

Μια καταγγελία σε βάρος του δημάρχου Μαλεβιζίου, Κώστα Μαμουλάκη, και του ανιψιού του, αντιδημάρχου Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη, διακινείται τις τελευταίες ημέρες σε μέσα ενημέρωσης και αυτοδιοικητικούς, ενώ έχει σταλεί και στην εισαγγελία. Η καταγγελία στην πραγματικότητα είναι ανώνυμη, καθώς τόσο το όνομα όσο και η διεύθυνση του καταγγέλλοντος είναι προφανώς ψεύτικα. Αλλά αυτό δεν παίζει και τόση σημασία.

skandalo-diafthoras

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι πολλά από όσα αναφέρονται στην καταγγελία, για σπάσιμο έργων κλπ, είναι πραγματικά. Κι άλλωστε μερικά από όσα αναφέρονται έχει αναδείξει το Candianews, το οποίο πάντως, ενώ η καταγγελία πήγε παντού, μάλλον ήταν το μόνο μέσο στο οποίο δεν στάλθηκε. Κι αυτό είναι αρκετά περίεργο, καθώς, όπως προαναφέραμε, τέτοια θέματα μάλλον είναι το μόνο μέσο που έχει αναδείξει (υποψία πρώτη). Γι αυτό και συνήθως σε αυτό απευθύνονται τέτοιες καταγγελίες.

Αυτό όμως που είναι ακόμα πιο περίεργο είναι το γεγονός ότι οι περιπτώσεις που αναφέρονται αφορούν μόνο στην περίοδο Μαμουλάκη (θείου) στο δήμο Μαλεβιζίου κι όχι στα 8 χρόνια της αντιδημαρχίας του και της συνεργασίας του με τον Γιάννη Κουράκη στο δήμο Ηρακλείου (υποψία δεύτερη), στη διάρκεια της οποίας είναι μάλλον γνωστό ότι ανάλογα φαινόμενα υπήρχαν (και σε μεγαλύτερο βαθμό).

Τώρα, αν συνδυάσει κανείς τα δυο προηγούμενα συμπεράσματα αλλά και το γεγονός ότι επίκεινται εκλογές στον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης, στον φορέα που διαχειρίζεται τα απορρίμματα στο νησί, εκεί όπου η «κουτάλα» είναι μεγάλη, μπορεί δικαίως να προβληματιστεί αν η καταγγελία έγινε για να αντιμετωπιστούν στ’ αλήθεια φαινόμενα διαφθοράς ή απλά για να θολώσει τα νερά και να βγάλει κάποιους λάδι!

Για σκεφτείτε…

Δείτε και την πρώτη σελίδα της καταγγελίας, όπως έφτασε στο Candianews όχι από εκείνον ή εκείνους που την έκαναν αλλά από κάποιο εκ των παραληπτών.

skandalo-diafthoras


πηγή:   candianews.gr

https://cretanpatriot.wordpress.com