Τετάρτη, Δεκεμβρίου 7

Υπάρχουν Ακόμα Ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα;

syriza-nd-pasok

Σοκ! Σταματήστε Να Διαβάζετε Οποιοδήποτε Άρθρο Και Διαβάστε αυτο! Λαοθάλασσα στην Κέρκυρα;
Είπαμε, Οκ, πού και πού (να δεχτούμε) Προπαγάνδα για το ΠΑΣΟΚ απο διάφορα τοπικά ΜΜΕ στο Νησί τον Φαιάκων! Αλλα εκεί στην Κέρκυρα Το Τερμάτισαν!
Υπάρχουν Ακόμα Ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα;(Που Κατέστρεψε Την Ελλάδα); Ναι Κι Ομως Υπάρχουν!

Ικανοποιητική προσέλευση, κάνει λόγο το Δημοσίευμα του Corfu Press στις εκλογές για την ανάδειξη νέας ΝΕ στο τοπικό ΠΑΣΟΚ! Πόση Ψήφισαν στο Σύνολο ενός Νησιού 120 Χιλιάδων κατοίκων, οπως ειναι η Κέρκυρα; 800 Ανθρώποι! Θρίαμβος! ( Κάποτε,τον Καιρό Εκείνο,ηταν Χιλιάδες,Τωρα Πανηγυρίζουν Για προσέλευση 800 ανθρώπων στις κάλπες!)
Ο Παντελής Γιαννούλης, από τη νεολαία του ΠΑΣΟΚ, σάρωσε σε ψήφους και αναδείχθηκε πρώτος με κάτι λιγότερες από 200 ψήφους (το ¼ των συνολικών ψηφισάντων).Δηλαδή κάτι λιγότερες από 200 ψήφους, καπου στους 190-80! Αντε αγορι μου, και σε ανώτερα,Βουλευτής Κέρκυρας Κάποτε να σε Δουμε…..Αλλα για την ώρα, για κανα Πάρεδρος,Καλος Είσαι! 
Συγνώμη αλλα το Corfu Press έχει Κάψει Φλάντζα, είπαμε να είναι Φιλο-Πασοκικό, αλλα ΕΛΕΟΣ, Διαβάστε τι Γράφει: (H συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων πάντως προτίμησε το Δημοτικό Θέατρο, στο οποίο μάλιστα δημιουργήθηκαν και ουρές αναμονής για την ψηφοφορία).Ούρες; Για να Ουρήσουν; Η για να Ψηφίσουν; Γιατι το Τριμόδι https://greece.terrabook.com/corfu/page/trimodi εχει πιο πολλούς Ψηφοφόρους, απο αυτους που Ψήφισαν στις εκλογές στο τοπικό του ΠΑΣΟΚ…. Και δεν παρατηρήθηκε καμιά δυσλειτουργία και ουρές αναμονής! Δείτε εδώ το Δημοσίευμα για Γέλια απο το Corfu Press http://www.corfupress.com/v3/politiki/48796
Αρθρο Σπυρος Πριφτης  
email: spyros.priftis76@yahoo.gr