Μεγάλη πρόοδο η Ν.Δ ..Αφού βάλανε για αρχηγό γόνο του Δρακουμελ τον Κούλη,είδαν ότι κάτι τους έλειπε ακόμη... και μετά από πολύ σκέψη βρήκαν τι τους έλειπε.... τους έλειπε η ουρά της Μαριάννας Βαρδιονογιάννης ...ο Σάκης Ρουβάς !! ...Και μη μπερδευτείτε σήμερα δεν έχουμε Πρωταπριλιά....

Σάκης Ρουβάς: Κατεβαίνει υποψήφιος με την βοήθεια της Βαρδιονογιάννης στην περιφέρεια Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία


Έκλεισε, η υποψηφιότητα του Σάκη Ρουβά με τη ΝΔ και το μόνο που απομένει είναι να καθοριστεί εάν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Β΄ Αθήνας ή στην Περιφέρεια Αττικής.
Ο Ρουβάς σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον
Κυριάκο Μητσοτάκη ζήτησε να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής. Σε περίπτωση που η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα θα βγάλει 6 έδρες, με τους εκλεγμένους βουλευτές να είναι φθαρμένοι και να μην τους θέλει ο κόσμος.
Ο Ρουβάς θέλει να είναι στην περιφέρεια Αττικής και για έναν ακόμα λόγο. Η βοήθειά του είναι απαραίτητη για να εκλεγεί στην πρώτη θέση και να πιστωθεί στον Μητσοτάκη η εκλογή του καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ δεν συμπαθεί σχεδόν κανένα από τους βουλευτές που έχει εκλέξει η ΝΔ και πολύ περισσότερο τους πολιτευτές της ΝΔ στην ίδια περιφέρεια.
Ο Κ. Μητσοτάκης που συμφώνησε με τον Σάκη Ρουβά για την υποψηφιότητά του, ελπίζει ότι θα εκλεγεί πρώτος και ότι με τα νέα πρόσωπα που θα βάλει στις λίστες θα έχει τον πλήρη έλεγχο της γαλάζιας Κ.Ο. που σήμερα δεν ελέγχει ούτε πέντε βουλευτές.

Πηγή: Patratora.gr