Τετάρτη, Ιανουαρίου 11

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΤΑΞΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Τα περί “νομικών εμποδίων” που λένε είναι μπαρμπούτσαλο επικοινωνιακο… Τόσους νόμους και συνταγματικές διατάξεις έκαναν “ΓΑΡΓΑΡΑ” τα πολιτικά λαμόγια για να επιβάλουν κατοχή ΔΝΤ στην Ελλάδα και να γενοκτονούν τους Ελληνες.. Το νόμο περί μη ευθύνης προδοτών πολιτικών του γίγα Μπενίτο Τουρκόγλου σκεφτείτε

Πρωτα Δουλεμπόριο,μετα ο Τουρισμός τα Σύνορα,ατομικα δικαιώματα,Ελλάδα

ΒΑΖΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΣΤΑ ΣΙΧΤΙΡΙΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ … ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ.. ΑΛΛΑ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΚΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.. ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ..
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ  ΞΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ..
Κατέστι φανερό..  Εχει αναλάβε “ανθρωπιστικές” υποχρεώσεις έναντι του Ερντογκάν στα νησιά μας ο πορδυπουργός..
ΛΕΣΒΟΣ : ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΦΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ.. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΠΙΤΑΞΗ ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ! ΓΙΑΤΙ, ΕΤΣΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΑ ΣΙΧΤΙΡΙΖΑ ? ΟΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ’ ΠΡΩΤΑ !
ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ? ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΣΑΦΗ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ..
Ntina Lapathioti:
Για ΕΠΙΤΑΞΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ μίλησε ο Μουζάλας σήμερα !!!
Το μελετάνε είπε, για να προσπεράσουν ΝΟΜΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ !!!!
Κι όχι για να στεγάσουν Έλληνες σεισμοπαθείς ή πλημμυροπαθείς πχ, κάτι που δεν έγινε ΠΟΤΕ στην χώρα μας !!!
Για να μας κατσικώσει τις στρατιές αλλοεθνών αγνώστων στοιχείων που πλάκωσαν εδώ με τα καλέσματα για ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ !!!
Οποιος πει, ότι θα είναι προσωρινό και πως οι λαθρο θα φύγουν απο τα ξενοδοχεία οικειοθελώς για να πάνε πίσω στην κατασκήνωση, ας κοιταχτεί για βλακεία !!!
Ξενοδόχε αλληλέγγυε της Μυτιλήνης , ας πρόσεχες !!! Το πάθημα σου θα ξυπνήσει τους υπόλοιπους Έλληνες !
Και μη ξεχνάμε το ερώτημα : Πόσο σέβονται την Ιδιωτική περιουσία οι κομμουνιστές(ΠΟΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΡΕ ΝΤΙΝΑ ?? )  του Σύριζα , είπαμε ; ; ;
Μου αρέσει!
Τέλειο!
Χαχα
Ουάου!
Λυπάμαι…
Έλεος!
Σχολιάστε

http://anaktisis.net/