Τετάρτη, Ιανουαρίου 11

«ΚΟΝΤΕΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ~ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ»

 diafimiseto

το εικονιζόμενο παπαγαλάκι ξεσπάει….

Νίκος Ευαγγελάτος ομολογεί ότι: «οι δημοσιογράφοι κάνανε θέματα αυτά που τους σερβίριζαν τα υπουργεία» (βίντεο)
Artemis Sorras:  «ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΗΛΩΣΕΙ ΚΟΝΤΕΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.     ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.   ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,  ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ»


είδατε  τα  μουνόπ@να της δημοσιοκαφρίλας πως ξεδιπλώνουν και ξερνούν τις ωμές αλήθειες, όταν πρόκειται για το ατομικό τους συμφέρον και τις τσέπες τους ???

Εκείνη την εποχή όπως ομολογεί και ο ίδιος  (για να μιλάμε ανοιχτά):   «όλοι οι δημοσιογράφοι έπαιρναν ό,τι θέμα τους σέρβιραν τα υπουργεία και μάλιστα τους έβαζαν και γαρνιτούρες για να τα υποστηρίξουν.
Τώρα όμως πάλι παίρνουν σερβιρισμένα θέματα, αλλά αυτή τη φορά όχι από τα υπουργεία αλλά από τους ίδιους που τους τα σερβίριζαν και πριν (όταν δηλ. ήταν στα υπουργεία).

Θεωρώ φυσιολογικό τα υπουργεία να αποτελούν πηγή ειδήσεων για τους δημοσιογράφους, κάτι όμως που δεν το κάνουν για την σημερινή κυβέρνηση – αφού όχι μόνο δεν αναφέρουν τις ειδήσεις των υπουργείων, αλλά και τις διαστρεβλώνουν κιόλας !!!
Θεωρώ μη φυσιολογικό αυτό που έκαναν πριν...να σερβίρουν με ευλάβεια ότι τους έδιναν τα υπουργεία και να το κάνουν σημαία γινόμενοι «Βασιλικότεροι του Βασιλέως»   !!!!!!!!!!!!

Οπότε το ερώτημα είναι γιατί σερβίρουν τα θέματα πάντα από τους ίδιους ανθρώπους?

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΨΕΥΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΗΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΕΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ
ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ 1000 ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ !!!


ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ 5-6  ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΙ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ???   ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ: ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ  ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ, ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ:  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.  ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ 20% ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ???  ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΣΕ Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΠΑΣΟΚ, ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ !!!  ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???    Ε, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ:  ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΜΑΤΩΔΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ.  ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΑΠΗΧΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Τ’ ΟΝΟΜΑ «ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ» ???   ΑΥΤΟ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΚΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΦΩΝΑ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ, ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ  Η ΦΤΩΧΕΙΑ, Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ, ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ  ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.  ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΓΚΑΝΑ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΙ ΑΠ’ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ  ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!!



ΠΡΟΣ ΜΜΕ:  Είσαστε Συνένοχοι και Ηθικοί Αυτουργοί στις αυτοκτονίες χιλιάδων Αθώων Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι Μόνοι τους κλήθηκαν να πληρώσουν την προδοσία και τα λάθη των πολιτικών εκτρωμάτων.

15966073_1911205682441896_4427644037119284605_n

Μέσα στις πρώτες 7 μέρες του νέου έτους, 74 χρονος πυροβολήθηκε διότι δεν του έφτανε η σύνταξη ούτε για φάρμακα.
Νεαρός Κρητικός κρεμάστηκε απ’το κασκόλ του  λόγω της οικονομικής ανέχειας.

Οι ξεπουλημένοι καθεστωτικοί λακέδες κατέλυσαν κάθε λογική έννοια και θεσμό στην πατρίδα μας.
ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, κάτι που σε κανένα ελεύθερο κράτος ποτέ στον πλανήτη δεν έχει ξαναγίνει, ούτε σε καιρό πολέμου.
Κατήργησαν για την ακρίβεια θεσμούς και καθιέρωσαν Ανεξέλεγχτη Αρχή Δημοσίων Εσόδων χωρίς νομική υπόσταση αρπάζοντας τους φόρους των Ελλήνων που πλέον δεν είναι ανταποδοτικοί,αλλά καταλήγουν στα χέρια υπερχρεωμένων »δανειστών».
Κατήργησαν ασφαλιστικά ταμεία τα οποία αντικατέστησαν με Ενιαίο Φορέα Κρατικής Ασφάλισης, που κατά τον Μάϊο Θ’ αποκτήσει διοικητικό συμβούλιο… γιατί έτσι θα είναι ευκολότερο να καταλήξουν τα δεδουλευμένα σας σε στις τσέπες των απατεώνων που νομοθετούν και ψηφίζουν…

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ:  
Οσα ΜΜΕ δεν δημοσιοποιείτε καθημερινά με λύσσα, με μανία καταδίωξης, με απερίγραπτο θυμό και αγανάκτηση αυτά κι άλλα τρελά παράλογα και αισχρά προδοτικά τα οποία εφάρμοσαν οι εντολείς μας Εναντίον μας ως Εθνος, αλλά βρίσκετε ουσία σε λόγια ανθρώπων που επώνυμα ή ανώνυμα, χωρίς αποδείξεις με την συναίνεσή σας καταφέρονται δημοσίως κατά της προσωπικότητας ιδιωτών Ελλήνων πολιτών και επίσημων πολιτικών φορέων.

Είσαστε Συνένοχοι και Ηθικοί Αυτουργοί πολιτικών αντιπροσώπων οι οποίοι παραδέχτηκαν οτι υπέγραψαν μνημόνια για πλασματικό κρατικό χρέος διακυβεύοντας το μέλλον μας χωρίς καν να τα διαβάσουν.

Είσαστε Συνένοχοι και ηθικοί Αυτουργοί με πολιτικούς Αντιπροσώπους οι οποίοι δημοσίως παραδέχτηκαν οτι ξέρανε πως λέγανε ψέμματα στους Ελληνες, αλλά συνέχιζαν την προδοτική πορεία τους.

Είσαστε Συνένοχοι και Ηθικοί Αυτουργοί στις αυτοκτονίες χιλιάδων Αθώων Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι Μόνοι τους κλήθηκαν να πληρώσουν την προδοσία και τα λάθη των πολιτικών εκτρωμάτων.

Σεις ή είσαστε οι ανθρωποφάγοι, οι βιαστές, οι τελετάρχες του σκότους,
ή είσαστε ανίκανοι και ακατάλληλοι για την εργασία που αυτοθαυμάζεστε ότι εκτελείτε.

 ΠΑΡΤΕ  ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΙ ΙΔΙΟΣ:

Άδωνις: Είπα ψέματα...Ήξερα ότι τα Μνημόνια είναι Καταστροφή 

 

ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ !!!… ΟΙ ΟΧΕΤΟΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΑΝ !!!… ΤΑ ΠΥΟΡΡΟΟΥΝΤΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ !!!… ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΑΡΑΞΕ ΤΟ ΣΑΘΡΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΗΠΙΑ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ… ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕ ΑΠΡΑΞΙΑ ΒΛΕΠΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ) ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2015 ΚΑΤΑ 614,54% ΗΤΟΙ: ΑΠΟ 94δις ΣΕ 770δις = ΔΙΑΦΟΡΑ 676δις !!! ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΑ 600δις ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ;;; !!!










κι άλλο  σχετικό δημοσίευμά μας,   [κλικ από κάτω] 

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ!!! ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ !!!

Posted  στις  07/01/2017





και      Ε  Δ  Ω