ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ;

Κάτι σοβαρό συμβαίνει ή κάτι θα συμβεί με τις Τράπεζες ;
Όσοι διαθέτετε ... είτε μισθοδοτικό είτε άλλο λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα, θα λάβετε ή έχετε ήδη λάβει, το παρακάτω μήνυμα, όπως αυτό φαίνεται στην φωτογραφία ...
Σε επικοινωνία με την τράπεζα, επειδή αναρωτήθηκα πως είναι δυνατόν να μου στέλνουν τέτοιο μήνυμα, μια και δεν έχω ούτε είχα ποτέ οικονομικές συναλλαγές με το εξωτερικό, μου απάντησαν πως το μήνυμα αυτό δεν αφορά εμένα προσωπικά, αλλά όλους όσους έχουν οποιοδήποτε λογαριασμό σε τράπεζα.
Οταν τους ρώτησα, με ποιο δικαίωμα εφαρμόζουν ένα τέτοιο μέτρο, όταν μάλιστα χιλιάδες παιδιά βρίσκονται στο εξωτερικό και ενδεχομένως περιμένουν κάποιο οικονομικό βοήθημα από την οικογένειά τους μέχρι να ορθοποδήσουν, μου απάντησαν :
Επειδή ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ την μεταφορά οποιοδήποτε ποσού, αλλά και λόγω των capital controls, Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΑΓΩΝ έδωσε αυτή την εντολή προς τις Τράπεζες.
Επίσης, έλαβα νέο μήνυμα με το περιεχόμενο όπως αυτό απεικονίζεται στην φωτογραφία.
Αλλά και η πληροφόρηση που έχω από κοντινούς μου ανθρώπους, είναι πως ήδη από σήμερα, αρκετά από τα ATM, δεν δίνουν χρήματα, ζητώντας την κατανόηση μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ

Μας το πλασάρουν σιγά σιγά ; ; ;
Μήπως ήδη ισχύει το ... "γιατρέ μου θα πονέσω;" και η απάντηση του είναι, ... "μη μου στεναχωριέσαι από εδώ και πέρα και για πάντα ... ούτε θα πονάς ούτε θα αισθάνεσαι" .....
Τα ερωτήματα λοιπόν που προκύπτουν είναι ....
AN το πλοίο Βούλιαξε ή ΑΝ ετοιμάζονται να το βουλιάξουν .....


Ας είμαστε σε κατάσταση .... ALERT ! ! ! !
Κώστας Μίχος