Τρίτη, Απριλίου 18

Η πτώση της Jennifer Aniston και η κακή της ψυχολογική κατάσταση

Η πτώση της Jennifer Aniston και η κακή της ψυχολογική κατάσταση
Τα νέα για την Jennifer Aniston δεν είναι και πολύ καλά. Γενικώς, η σταρ τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται συνεχώς στα πρωτοσέλιδα και όχι για καλό λόγο. Γράφονται διαρκώς αρνητικά πράγματα για το γάμο της, φήμες θέλουν τον Theroux να μην αντέχει άλλο την όλη αυτή δημοσιότητα και την Aniston να ασχολείται με τη δημόσια εικόνα της. Κρατάμε όμως τις επιφυλάξεις μας καθώς πολλά μπορεί να ακούγονται και τίποτα να μη συμβαίνει.

Σήμερα όμως τα δημοσιεύματα κάνουν λόγω και για την επαγγελματική της πτώση. Οι τελευταίες της ταινίες δε «σπάνε ταμεία» και οι πένες των πιο σκληρών κριτικών ταινιών αναφέρουν πως η Aniston πρέπει να αφήσει το Hollywood. Σκληρό ε;
 Κάποιοι άλλοι αναφέρουν πως η Aniston δε φέρνει πλέον αρκετά χρήματα, αν και η ίδια συνεχίζει να ζητά αρκετά για τη συμμετοχή της σε κάποια ταινία. Και αυτό σκληρό.
jennifer aniston pregnant christmas rc 2 1
Ό,τι και αν λέγεται,βέβαια, η ηθοποιός συνεχίζει να έχει φανατικό κοινό το οποίο και τη στηρίζει μέχρι τέλους. Η ίδια βέβαια επηρεάζεται αρκετά από αυτά που διαβάζει αλλά δε σκέφτεται ούτε κατά διάνοια να παρατήσει την καριέρα της.
Εντάξει, ίσως από εδώ και πέρα πρέπει να φιλτράρει καλύτερα τις προτάσεις που δέχεται.Queen.gr