Παρασκευή, Μαΐου 19

Ο ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΣΕ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ! ΠΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ;;

Να αρχίσουμε να παίρνουμε υπογραφές Ελλήνων για να ρίξουμε αυτό το ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!  H παράγραφος 4 του άρθρου 120 μιλά για απόπειρα κατάλυσης του Συντάγματoς, με τη βία.
Φωτογραφία για Μέχρι το 2050 η Τρόικα και βλέπουμε.
Handelsblatt: Επιτροπεία ως το 2050!
Ένα ακόμη εφιαλτικό σενάριο περιγράφεται στην γερμανική Handelsblatt, που επικαλείται έγγραφο του  Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας.
Όπως αναφέρει το δημοσιέυμα θα μπορούσε να γίνει επιμήκυνση της αποπληρωμής τόκων μέχρι το 2050 καθώς να καθοριστεί και ένα πλαφόν.

«Αυτό θα μπορούσε να γίνει σε τρία βήματα: κατ΄ αρχήν μέχρι το 2030, μετά μέχρι το 2040 και τέλος μέχρι το 2050. Η επιμήκυνση θα λαμβάνει χώρα μόνο υπό την προϋπόθεση ότι η Αθήνα πετυχαίνει τους οικονομικούς στόχους. Και άλλες ελαφρύνσεις θα μπορούσαν να συνδεθούν με παρόμοιες προϋποθέσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ολόκληρο το άρθρο 120:
TMHMA Δ’
Aκρoτελεύτια διάταξη

Άρθρo 120
1. To Σύνταγμα αυτό, πoυ ψηφίστηκε από την E’ Aναθεωρητική Boυλή των Eλλήνων, υπoγράφεται από τoν Πρόεδρό της, δημoσιεύεται από τoν πρoσωρινό Πρόεδρo της Δημoκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα πoυ πρoσυπoγράφεται από τo Yπoυργικό Συμβoύλιo και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ioυνίoυ 1975.
2. O σεβασμός στo Σύνταγμα και τoυς νόμoυς πoυ συμφωνoύν με αυτό και η αφoσίωση στην Πατρίδα και τη Δημoκρατία απoτελoύν θεμελιώδη υπoχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με oπoιoνδήπoτε τρόπo, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξoυσιών πoυ απoρρέoυν από αυτή διώκεται μόλις απoκατασταθεί η νόμιμη εξoυσία, oπότε αρχίζει και η παραγραφή τoυ εγκλήματoς.
4. H τήρηση τoυ Συντάγματoς επαφίεται στoν πατριωτισμό των Eλλήνων, πoυ δικαιoύνται και υπoχρεoύνται να αντιστέκoνται με κάθε μέσo εναντίoν oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να τo καταλύσει με τη βία.