Τρίτη, Μαΐου 16

Ναι, όλοι τους είναι ίδιοι, αρέσει ή όχι, τα γεγονότα επαληθεύονται με όρους ρουτίνας πια. Οι διαφοροποιήσεις περιορίζονται στο επίπεδο νομής της εξουσίας και μόνο!


Πάντως αν διαβάσει κανείς τα πρωτοσέλιδα του κομματικού τύπου-προσκείμενου της "αριστερής" κυβέρνησης, την ημέρα που εισάγεται στις επιτροπές για συζήτηση το σφαγιαστικό ν/σ το οποίο οι ...υπερεπιστήμονες βολευτές θα προλάβουν να μελετήσουν, επεξεργαστούν, κατανοήσουν (940 σελίδες-ξενόγλωσσο υλικό, ούτε μπανανία...) σε 2-3 ημέρες, το ενδιαφέρον μονοπωλεί το χθεσινό σόου.




Γιατί αν το εξετάσει κανείς από αυτή την σκοπιά, καταλαβαίνει -όσο αφελής και να είναι- πως αυτό το σκηνικό (το χθεσινό) ήταν βολικό για το πολιτικό σύστημα.

Αυτή είναι η αλήθεια.


Άρα πρέπει να καταλάβουμε ότι ζούμε σε ένα οργουελικών σεναρίων (όχι και τόσο ...σεναρίων) μονο-δια-κομματικό σύστημα άσχετων αντιπαραθέσεων με τα κοινωνικά προβλήματα, που ομονοεί ως προς την προτεραιότητα των προβλημάτων.


Ήταν πιο σημαντικό δηλαδή να θιχθεί κάποιος με τον τάδε που περνούσε μπροστά του, από το να αναδείξει με τεκμηριωμένο τρόπο τα συμβαίνοντα.

Το σόου θα μείνει.
Η ουσία, θα χαθεί στην άβυσσο του διακομματικού μάρκετινγκ.



Ναι, όλοι τους είναι ίδιοι, αρέσει ή όχι, τα γεγονότα επαληθεύονται με όρους ρουτίνας πια.
Οι διαφοροποιήσεις περιορίζονται στο επίπεδο νομής της εξουσίας και μόνο.




α.π. (απλός πολίτης)



 Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Το χοντρό παιχνίδι της Χ.Α. που εξυπηρετεί τον στρ...": 

 http://attikanea.blogspot.gr