Σάββατο, Μαΐου 20

ΕΒΓΑ... ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΟΥ...

Αστοχία των διαφημιστών; Γραφιστική καινοτομία; Ή κάτι άλλο; Με μια περίεργη εικόνα – χάρτη με διχοτομημένο το Αιγαίο η διαφήμιση των παγωτών ΕΒΓΑ και της μπισκοτοποιίας Παπαδοπούλου ξεκίνησε να προβάλλεται πριν λίγες ημέρες, όπου δεσπόζει ένας χάρτης με το Αιγαίο διχοτομημένο στον 25ο Μεσημβρινό (σύμφωνα με τα στρατιωτικού περιεχομένου ιστοσελίδες), ακριβώς εκεί – δηλαδή – που ισχυρίζεται
η Άγκυρα ότι είναι η τουρκική αρμοδιότητα για αποστολές έρευνας-διάσωσης και γενικά η περιοχή που αστυνομεύει η Τουρκία!


Είναι ο χάρτης επάνω στον οποίο βασίζει όλες τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο και βάσει του οποίου εκδίδει τις παράνομες NAVTEX και ΝΟΤΑΜ με τις οποίες δεσμεύει ακόμα και περιοχές δυτικά αυτού.
Είναι άγνωστο σε ποιον διαφημιστή ανήκει η.. φαεινή αυτή ιδέα αλλά ιδιαίτερα σήμερα όπου η Τουρκία ασκεί καθαρά επιθετική πολιτική στο Αιγαίο επιθυμώντας την διχοτόμησή του και επιζητώντας μια πολεμική σύγκρουση, τέτοια «αθώα» υποσυνείδητα μηνύματα, ιδιαίτερα όταν απευθύνονται στη νέα γενιά είναι απαράδεκτα και ύποπτα ταυτόχρονα.
Είναι πραγματικά ακατανόητο το γιατί οι δύο εταιρείες έδωσαν την έγκριση για την προβολή του στο διαφημιστικό τους.
Να θυμίσουμε ότι η ΕΒΓΑ ανήκει στην οικογένεια Φιλίππου και τα μπισκότα Παπαδοπούλου, στην ομώνυμη οικογένεια. Το ισχυρό πρόσωπο της εταιρείας, η Ιωάννα Παπαδοπούλου (σήμερα βέβαια διοικούν τα παιδιά της) είχε ακουστεί ως υποψήφια υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Σαμαρά.
Κατά πάσα πιθανότητα (εκτός περίεργου απροόπτου) η διαφημιστική τους εταιρεία έκανε την «πατάτα» και οι ίδιοι δεν έχουν γνώση του τι προβάλλεται στις τηλεοράσεις για να «διαφημίσει» το προϊόν τους…

Πηγή: Pronews.gr
Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δημοσιογράφος: Να κλείσουμε αυτό το πρώτο κομμάτι εδώ, ρωτώντας για τα τρισεκατομμύρια που έχετε μιλήσει κι έχει ο Ελληνικός λαός. Είναι Παγκόσμια καταπιστεύματα, ή είναι προϊόν που προέκυψε από κάποιες συμφωνίες, όπως ακούμε για την Τράπεζα της Ανατολής.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, η Τράπεζα της Ανατολής είναι ένα δικό μου χαρτοφυλάκιο που βγήκε στον αέρα. Έχουν γίνει τεράστιες δολοφονίες του Έθνους μας και φυσικά, από την Τράπεζα Ανατολής.

Τότε ήταν η εποχή που κατακλέφτηκε όλος ο πλούτος των Ελλήνων. Το θέμα ξεπερνάει λίγο τους Έλληνες, είναι κάτι πολύ πιο παλαιό από τους τότε Έλληνες της εποχής.

Τότε άνοιξαν κι όλες οι τράπεζες και στην Γερμανία και η FEDERAL RESERVE στην Αμερική. Εκεί αναπροσαρμόστηκε όλος ο πλανήτης. Άρα αυτό το κομμάτι είναι προσωπικό.

Τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια που έφερα για την Ελλάδα και 49,5 δισεκατομμύρια για την Κύπρο, είναι πάλι από δικό μου χαρτοφυλάκιο, είναι για να κάνουμε το ξεκίνημα. Ήταν για να μην πτωχεύσει, ούτε η Κύπρος, ούτε η Ελλάδα, γιατί ήταν να μου πτωχεύσουν τότε την Ελλάδα. Οπότε, είναι αυτά που σταμάτησα την πτώχευση.

Έπειτα πήρε μπροστά όλη αυτή η μηχανή και εμφάνισα τον πλούτο των Ελλήνων που κάθε μέρα αυτός ο πλούτος μεγαλώνει.

Δημοσιογράφος: Και γιατί δεν παίρνει το Ελληνικό Δημόσιο;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Παίρνει, ποιος σας είπε ότι δεν παίρνει;

Δημοσιογράφος: Παίρνει από τα 600 δις;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, από τα 600 δις, αλλά από τα Παγκόσμια Ταμεία.

Όλες οι μεγάλες βιομηχανίες στην Ελλάδα που εσείς νομίζατε ότι είναι πλούσιοι άνθρωποι και να είναι επιχειρηματίες και πιο έξυπνοι από εσάς, σας δηλώνω ότι δεν είναι έξυπνοι. Είναι απλά εμπλεκόμενοι σε πολύ μεγάλες στοές που έλεγχαν τον πλούτο της Ελλάδας.

Έχω ανεβάσει στο διαδίκτυο και φαίνεται και στην σελίδα της Παγκόσμιας Τράπεζας και του IFC ότι όλες οι μεγάλες εμπορικές βιομηχανίες και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχουν γίνει με χρήματα του Παγκόσμιου Πλούτου των Ανθρώπων.

Ακόμα και ο Σκλαβενίτης προκύπτει πόσα χρήματα πήρε άτοκα για 50 χρόνια για την ανάγκη…δηλαδή, έτσι όπως γίνεται στην Παγκόσμια Οικονομία, μέσω της ανάγκης, για παράδειγμα, στην Ελλάδα θα πρέπει να γίνουν κάποια έργα. Εγκρίνεται το project, οπότε, δίνουν σε κάποιους επιχειρηματίες δικούς τους.

Για παράδειγμα, ο Σκλαβενίτης χρηματοδοτήθηκε από τον Πλούτο των Ελλήνων και άνοιξε μεγάλα Super markets, υποτίθεται, για να εξυπηρετείται ο κόσμος.

Τα μπισκότα «Παπαδοπούλου» είναι και αυτά στην λίστα. Οι Αγγελόπουλοι, όπως έχω πει, με την Χαλυβουργική, δεν είναι καμιά ξύπνια οικογένεια. Είναι Μασόνοι και αυτό είναι.

Όπως και το ΙΚΕΑ που είναι ένας εβραίος, που ούτε τα κορδόνια δεν σου δένει, αλλά ήταν στην συγκεκριμένη στοά, στο «σκάλωμα» που πρέπει, τον επέλεξαν και σιγά, μην έχει και ποσοστά.

Όπως και το LIDL που ξεκίνησε με 1 δισεκατομμύριο από το IFC που σημαίνει INTERNATIONAL FINANCE CORPORATION που είναι μια θυγατρική της Παγκόσμιας Τράπεζας όπου εκτιμάει – τι να εκτιμήσουν βέβαια; Μόνο τους δικούς τους! Και είναι και λογικό, γιατί κι εγώ αύριο, εδώ στην Ελλάδα, business θα κάνουν μόνο οι Έλληνες.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ TV SUPER 15.11.2016