Πέμπτη, Μαΐου 25

Τώρα.... τρεχατε γειτονοι και δεν γλυτωνει!---Κάλεσμα Ν. Παππά στην αντιπολίτευση: Είναι ώρα να υπάρξει μία εθνική θέση για το χρέος

Είναι ώρα να υπάρξει μία καθαρή, εθνική θέση στο θέμα του χρέους, τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής απευθυνόμενος στην αντιπολίτυεση, μέσω του Real Fm.
Όπως είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, «η συνεννόηση και ο συντονισμός των δυνάμεων -ακόμα και αν κάποιους θα έφερνε σε δύσκολη θέση γιατί θα έπρεπε να διαφωνήσουμε με τους
ευρωπαίους αδελφούς τους- είναι κάτι το απαραίτητο. Θεωρώ αυτονόητο ότι όλα τα κόμματα οφείλουν, κάνοντας λίγο στην άκρη και βάζοντας λίγο νερό στο κρασί τους στην πάρα πολύ οξεία αντιπολιτευτική τους τακτική, να συντονίσουν τις δυνάμεις τους, έτσι ώστε να υπάρχει μία καθαρή εθνική θέση, πάρα πολύ σαφής, στο ζήτημα της αναδιάρθρωσης του χρέους. Δυστυχώς, αυτό από τον δημόσιο διάλογο δεν έχει καταστεί εφικτό έως τώρα».
Ο ίδιος τόνισε ότι «εμείς, ως η παράταξη που κυβερνά, θα πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε την πρωτοβουλία. Επιμένω, όμως, να λέω και να διαπιστώνω από την τελευταία συζήτηση ότι δεν είναι τέτοιο το πολιτικό κλίμα».