Πέμπτη, Μαΐου 11

Έχει βρει κακό μπελά με τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Θοδωρή Αθερίδη και τις ερωτήσεις αν θα κάνει παιδί. Τι απαντά.

karudi-atheridis-einai-maziapo-erwta

Καρύδη-Αθερίδης: Είναι μαζί...από έρωτα!

Κακό μπελά έχει βρει η Σμαράγδα Καρύδη  σύμφωνα με τα λεγόμενά της, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα με την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Θοδωρή Αθερίδη, αφού όλοι οι δημοσιογράφοι δεν παραλείπουν να κάνουν τουλάχιστον μια σχετική ερώτηση.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι περισσότερο από δέκα χρόνια, παρόλο που είχαν ξεχωριστά σπίτια και πάντα διαφήμιζαν μόνο την επαγγελματική τους σχέση. Ήταν κοινό μυστικό, η σχέση τους ή μάλλον ήταν πολύ φανερή στους καλλιτεχνικούς κύκλους επί χρόνια.






Επόμενη ερώτηση είναι αυτή περί παιδιού που της κάνουν συχνά και στην οποία απαντά ότι ποτέ δε γεννήθηκε τέτοια επιθυμία ή ανάγκη μέσα της, συνεπώς και ο γάμος ήταν κάτι που δεν την ενδιέφερε. Παρόλες τις μακρόχρονες σχέσεις της η Σμαράγδα Καρύδη δεν έχει παντρευτεί ποτέ, ενώ μια εποχή όλοι πίστευαν ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας  δίπλα στον συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο.
Είμαι ευτυχισμένη, δηλώνει στην ίδια συνέντευξη. Ζω με βάση τις επιθυμίες μου. Δε ζω σύμφωνα με τα κοινωνικά πρέπει. Οι γυναίκες έχουν αλλάξει με τα χρόνια. Βγάζω τα χρήματά μου, δεν έχω ανάγκη κάποιον να με συντηρεί και κάνω τις επιλογές μου..thetoc.gr