Παρασκευή, Ιουνίου 16

Ο χαρακτήρας των ανθρώπων ανάλογα με την ώρα γέννησής τους


clock

Μπορεί η ώρα γέννησής του να επηρεάσει το χαρακτήρα ενός ανθρώπου;

Σύμφωνα με τα παρακάτω ναι!

Από 0.00 έως 1.00: Είστε επιθετικοί και επίμονοι.

Το ισχυρό σας πείσμα δεν σας αφήνει να παραδεχτείτε τα λάθη σας. Η δύναμή σας είναι σημαντική, και τελικά καταφέρνετε να επιτύχετε και να αποκτήσετε μια λαμπρή καριέρα.

Από 1.00 έως 2.00: Είστε συμπαθητικοί και φιλόδοξοι. Η ώρα αυτή θεωρείται «πλούσια». Αναζητάτε την επιτυχία και την ευχαρίστηση την οποία πάντα κατακτάτε. Διαθέτετε το χάρισμα της συμπόνιας.

Από 2.00 έως 3.00: Είστε δυναμικοί και ανήσυχοι. Η ώρα αυτή σας παρέχει δύναμη, ενθουσιασμό και δυναμισμό. Θα πρέπει να αφιερωθείτε στους στόχους σας, αφού πρώτα τους ταξινομήσετε ούτως ώστε να μην καταβάλετε υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Από 3.00 έως 4.00: Είστε τρυφεροί και λίγο…. τεμπέληδες. Η ώρα αυτή σας καθιστά πολύ γλυκά πλάσματα. Τα έντονα συναισθήματά σας, σας ωθούν να κατευθυνθείτε σε παραδοσιακές αξίες, όπως είναι ο γάμος, η οικογένεια, τα παιδιά, το σπίτι. Ένα ελάττωμα που μπορεί να σας προσάψουν είναι η αδιαφορία.

Από 4.00 έως 5.00: Είστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις. Ιδιαίτερα υπερήφανοι δεν σας αρέσει να τσακώνεστε. Αγαπάτε την επιτυχία, επικροτώντας και την επιτυχία των άλλων έστω και με αδιαφορία. Είστε έξυπνοι, κεφάτοι, ομιλητικοί και αριστοκρατικοί.

Από 5.00 έως 6.00: Είστε αυστηροί αλλά και πνευματώδεις. Δεν διαθέτετε ισχυρή φαντασία, και μπορεί να θεωρηθείτε άκαμπτοι. Όμως αυτό συμβαίνει επειδή έχετε πλήρη συνείδηση των καθηκόντων σας, από τα οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε ποτέ.

Από 6.00 έως 7.00: Είστε ανυποχώρητοι και ονειροπόλοι. Η ώρα αυτή σας κάνει αναποφάσιστους και συχνά αμφιταλαντεύεστε σ’ ένα δίλημμα. Διαθέτετε την ικανότητα να προχωράτε μετά από τα λάθη σας, ακόμα και όταν αυτά θεωρούνται πολύ σοβαρά. Συχνά αναζητάτε στόχους που είναι ακατόρθωτοι για τις δυνατότητές σας.

Από 7.00 έως 8.00: Είστε πονηροί και ευφυείς. Σας αρέσει να φέρνετε σε αμηχανία τους άλλους, χρησιμοποιώντας το λόγο, με σκοπό να τους «ξυπνήσετε». Διαθέτετε υψηλή νοημοσύνη και δυνατότητα ανάλυσης. Αναζητάτε την αλήθεια, που μπορεί κάποτε να σας κάνει να προσγειωθείτε σε έναν πικρό σκεπτικισμό.

Από 8.00 έως 9.00: Είστε γοητευτικοί και ερωτιάρηδες. Πάντα έτοιμοι για συναισθηματικές περιπέτειες, για αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, δίνετε την εντύπωση ότι είστε άπιστοι. Έχετε έντονο αλτρουισμό και συμπόνια. Η ανάγκη για ταξίδια είναι έντονη.

Από 9.00 έως 10.00: Είστε επίμονοι και ενθουσιώδεις. Η ώρα αυτή σας κάνει πολύ δυναμικούς και επιθετικούς. Η δράση σας δεν είναι ποτέ αυθόρμητη και ελεύθερη, αλλά πάντα μετά από σκέψη. Ο ενθουσιασμός σας διατηρείται μέχρις ότου καταφέρετε αυτό που θέλετε.

Από 10.00 έως 11.00: Είστε παραδοσιακοί αλλά και μοντέρνοι. Η ώρα αυτή συνδυάζει την ζεστασιά με την ψυχρότητα. Αν και ζητάτε μια αυστηρή ηθική, επιτρέπετε τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους κάποιες παρεκτροπές, και είστε πολύ ανεκτικοί στα μειονεκτήματα και των άλλων αλλά και των δικών σας.

Από 11.00 έως 12.00: Είστε στοργικοί και διστακτικοί. Η ώρα αυτή σας κάνει έρμαιο των ισχυρών συναισθημάτων σας. Διαθέτετε κατανόηση και οίκτο για την ανθρωπότητα, αλλά φρενάρετε την ανάγκη σας για να κάνετε κάτι πιο ουσιαστικό.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ
 http://sport-chicas.gr