Τετάρτη, Ιουνίου 14

Forty Love, ένας αθλητικός πολυχώρος- κόσμημα για την καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών



Στα summer camps του Forty Love, πίσω από τη σχολή Ευελπίδων, συνδυάζονται ιδανικά οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με τη ζεστασιά και το μεράκι της οικογένειας των ιδιοκτητών.
Forty Love, ένας αθλητικός πολυχώρος- κόσμημα για την καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών
Η οικογένεια Μαρσέλου, με τον πρωταθλητισμό στο DNA της, είχε όνειρο να φτιάξει έναν -μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα- πολυχώρο που θα συνδυάζει διαφορετικά είδη αθλητισμού και θα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης για όλες τις ηλικίες και για όλη την οικογένεια.
Έτσι και έκαναν. Δημιούργησαν το Forty Love, ένα υψηλών προδιαγραφών sports club που εκτείνεται σε 12 στρέμματα και περιλαμβάνει 10 γήπεδα τένις (εκ των οποίων το ένα είναι το κλειστό), κλειστό γήπεδο μπάσκετ, κλειστή και ανοιχτή θερμαινόμενη πισίνα, γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5, 3 γήπεδα padel, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με αίθουσες ομαδικής γυμναστικής και παιδότοπο ενώ έχουν δημιουργήσει και ακαδημίες κολύμβησης, μπάσκετ και τένις.

«Είχα δει κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στην Αμερική και την Ευρώπη αρκετά τέτοια αθλητικά κέντρα και έτσι αποφασίσαμε με τους γονείς μου να το κάνουμε πράξη και στην Ελλάδα» θα πει ο Γιάννης Μαρσέλος.

Επειδή όμως  το Forty Love είναι ένα αθλητικό κέντρο από μία οικογένεια …για την οικογένεια δε θα μπορούσαν παρά να έχουν πολύ αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά.
«Εκτός από τις ακαδημίες αθλημάτων, τα παιδικά πάρτι, τις εκπαιδευτικές εκδρομές, πριν από 4 χρόνια, σαν φυσική συνέχεια, ξεκινήσαμε τα καλοκαιρινά camps αξιοποιώντας όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουμε εμείς και οι εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας και προπονητές»

Έτσι και φέτος, με τη λήξη του σχολικού έτους και μέχρι το τέλος του Ιουλίου, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8:00-16:00, στο Forty Love έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης των παιδιών, μια διέξοδο χαράς, δημιουργίας και άθλησης σε ένα οικογενειακό ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για παιδιά με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Ανάμεσα στις ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες δραστηριότητες που θα κάνουν τα παιδιά στο Forty Love είναι ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, στίβος, padel tennis, μουσικοκινητική αγωγή, μοντέρνοι και παραδοσιακοί χοροί, ρυθμική, μπαλέτο, κολύμβηση καθημερινά στην πισίνα του club, εκπαιδευτικά προγράμματα όπως εργαστήρι σοκολάτας, αγγειοπλαστική, παρασκευή παγωτού αλλά και ένα ευχάριστο πρόγραμμα στον κήπο όπου τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα λουλούδια και τα οπωροκηπευτικά σκαλίζοντας, φυτεύοντας και ποτίζοντας τον κήπο τους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το camp διαθέτει μεγάλους χώρους στεγασμένους για σκίαση κατά το παιχνίδι των παιδιών έτσι ώστε να μην μένουν όλη μέρα στον ήλιο.

«Η φιλοσοφία μας είναι, μετά το τέλος του σχολικού έτους, τα παιδιά να μπορούν να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά. Γι’ αυτό και  ο τρόπος με τον οποίο έχουμε εντάξει όλα τα αθλήματα και τις δραστηριότητες για την ηλικία τους είναι υπό μορφή παιχνιδιού. Όσο τα παιδιά θα  κάνουν όλα τα αθλήματα, εμείς θα  μπορέσουμε να αξιολογήσουμε τη σωματοδομή τους και την αθλητική τους κλίση σε συγκεκριμένα αθλήματα έτσι ώστε ενημερώσουμε τους γονείς και να τα κατευθύνουν αναλόγως. Γι’ αυτό και έχουμε έμπειρους προπονητές σε κάθε άθλημα έτσι ώστε, παρατηρώντας ότι κάποιο παιδί έχει ταλέντο, να του δώσουν περισσότερες ευκαιρίες να αθληθεί στο άθλημα που του αρέσει». 

Έτσι μπορείτε να δείτε και εσείς ως γονείς ποιο άθλημα αγαπάει το παιδί σας. Επειδή, όμως, πρωτίστως αυτό για το οποίο ανησυχούμε οι γονείς είναι  η ασφάλεια των παιδιών μας, οι άνθρωποι του Forty Love σπεύδουν να μας καθησυχάσουν πλήρως:
«Υπάρχει γιατρός καθημερινά και είναι εδώ από την έναρξη του camp μέχρι να φύγει και το τελευταίο παιδί οπότε οτιδήποτε προκύψει υπάρχει η κατάλληλη φροντίδα»
Γι’ αυτό άλλωστε το Forty Love έχει κάθε καλοκαίρι παιδιά που έρχονται και ξανάρχονται και γονείς που αισθάνονται σιγουριά όταν αφήνουν εδώ τα παιδιά τους.
«Η διαφήμιση μας είναι τα παιδιά που έχουν έρθει και περνάνε καλά εδώ και οι γονείς τους που είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα τόσο που το συστήνουν και στις παρέες τους».

Γιατί το Forty Love, αν και ένα μεγάλο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, έχει μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα που παρέχει ασφάλεια στα παιδιά τα οποία νιώθουν το χώρο σαν το σπίτι τους.
Extra info:Yπάρχει δυνατότητα μεταφοράς με λεωφορεία από οποιοδήποτε σημείο της Αττικής και τα παιδιά θα βρίσκουν καθημερινά στο Forty Love λαχταριστό μαμαδίστικο φαγητό αλλά και πρόγευμα.

Forty Love Sports Club, Οδός Ικτίνου, Κορωπί, (όπισθεν Στρ. Σχολής Ευελπίδων), τηλ.210-96.53.622, 6983825009, info@forty-love.gr, www.fortylove.gr

 nou-pou.gr