Το απίστευτο ποσό που δίνει η Kim σε παρένθετη μητέρα για να γεννήσει το παιδί της

Η Αμερικανίδα σταρ είχε προβλήματα υγείας και στις δύο εγκυμοσύνες της


Το απίστευτο ποσό που δίνει η Kim σε παρένθετη μητέρα για να γεννήσει το παιδί της
Η Kim Kardashian και ο Kayne West σκοπεύουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Δημοσιεύματα θέλουν το διάσημο ζευγάρι να έχει προσλάβει ήδη παρένθετη μητέρα για το τρίτο παιδί του, μετά τη σύσταση γιατρού στην 36χρονη σταρ του τηλεριάλιτι να μην επιχειρήσει άλλη μια υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνη.

Το περιοδικό People και το E! News, που επικαλούνται πηγές χωρίς να τις κατονομάζουν, γράφουν ότι το ζευγάρι έχει προσλάβει παρένθετη μητέρα και σύμφωνα με το TMZ.com, η γυναίκα αυτή θα πληρωθεί περισσότερα από 113.000 δολάρια για ένα παιδί.
Δεν είναι σαφές αν η γυναίκα αυτή είναι ήδη έγκυος ενώ εκπρόσωπος της Kardashian που κλήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία, δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση.
Η αμερικανίδα σταρ έχει δύο παιδιά με τον ράπερ και έχει μιλήσει ανοικτά για τα προβλήματα υγείας που είχε και στις δύο εγκυμοσύνες της στο ριάλιτι σόου «Keeping up With Τhe Kardasians».
«Πάντα πίστευα ότι η παρένθετη μητρότητα ήταν μια επιλογή, αλλά δεν πίστευα ότι ήταν ρεαλιστική και τώρα αισθάνομαι ότι είναι η δική μου πραγματικότητα» δήλωσε η γνωστή τηλεπερσόνα σε ένα επεισόδιο τον Απρίλιο.