Εξεταστική: Και ο Άγγ. Φιλιππίδης του ΤΤ προσελήφθη για 3 μήνες στο Ντυνάν με 100.000 συν … ΦΠΑ!

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγείας, πρώην στέλεχος του Παναθηναϊκού, εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που συνελήφθη στην Τουρκία και πρώην μέλος της ΝΔ χρυσοπληρώθηκε για μόλις τρεις μήνες….

Ο λόγος για τον Άγγελο Φιλιππίδη (πρώην πρόεδρο του Παναθηναικού και εμπλεκόμενο στο σκανδαλο του ΤΤ, που συνελήφθη στην Τουρκία) , ο οποίος ανέλαβε χρέη εντεταλμένου συμβούλου στο «Ερρίκος Ντυνάν» από τις 17 Μαρτίου 2011 έως τις 16 Ιουνίου 2011. Σύμφωνα με τη σύμβαση που υπεγράφη, η εταιρία «ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», που εκπροσωπείτο από την Κατερίνα Φιλιππίδη, συμφώνησε με το νοσοκομείο να αναλάβει χρέη συμβούλου διοίκησης για την χρηματοοικονομική και οργανωτική αναδιάρθωση του νοσοκομείου.
«Τις υπηρεσίες αυτές θα παρέχει η εταιρία μέσω του ειδικού εντεταλμένου συμβούλου της, Άγγελου Φιλιππίδη» σημειώνεται, με τη διάρκεια της σύμβασης να ορίζεται στους τρεις μήνες. «Για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, η εταιρία θα λάβει ως συνολική αμοιβή το ποσό των 100.000 ευρώ + ΦΠΑ» αναγράφεται σχετικά με το αντίτιμο, το οποίο έπρεπε να διευθετηθεί σε τρεις δόσεις.
Να σημειωθεί πως ο Αντώνης Μπαλωμενάκης, σχολιάζοντας τα πεπραγμένα του κ. Φιλιππίδη, χαρακτήρισε αραιογραμμένη την έκθεση που παρέδωσε στο «Ντυνάν», η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά του πρέπει να κόστισε χίλια ευρώ η σελίδα.
Δείτε τη σύμβαση:
Πηγή: koutipandoras.gr