Κυριακή, Ιουλίου 9

Ναρκωτικά και λαθραία στο Αιγαίο δεν μπορεί να διακινούνται χωρίς πλάτες....

Αποτέλεσμα εικόνας για Ναρκωτικά και λαθραία στο Αιγαίο δεν μπορεί να διακινούνται χωρίς πλάτες
Καθηγητής Γ. Ζουγανέλης

Με δεδομένο πως η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί και πως το κράτος είναι σε αφασία, καμμία εξεταστική δεν μπορεί να οδηγήσει σε κανένα αποτέλεσμα παρά μόνο σε συγκάλυψη και σε αύξηση των μισθών των εμπλεκομένων. 

Η εξεταστική π.χ. για τα χρέη των ΜΜΕ και το θέμα των αδειών τους κατέληξαν να γίνουν φούσκες. 1,3 δις δάνεια παραμένουν απλήρωτα. 

Το ΣτΕ βγάζει περίεργες αποφάσεις για τα εθνικά θέματα αλλά και για το ΤΑΙΠΕΔ. Το θέμα των 700 δις ευρώ στο προϋπολογισμό ξεχάστηκε όπως και το θέμα για τη φορολόγηση των εφοπλιστών ή το θέμα της βιβλιοθήκης με επίκεντρο τη Βασιλική Θάνου. 
Αυτά δίνουν απο μόνα τους ταυτότητα Κολομβίας στη χώρα.

Συμφωνώ για εξεταστική στο θέμα του Noor1, με θέμα την ασφάλεια στο Αιγαίο και πως αυτή ασκείται από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

Αυτό που με έσπρωξε προς αυτή τη κατεύθυνση είναι η σημερινή ανακίνηση του θέματος για άλλη εξεταστική, με θέμα ότι ο Δρ. Γιάννης Βαρουφάκης υπουργός επι ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε απο μια ομάδα συμβούλων του να μελετήσουν το θέμα της χρήσης ενός δεύτερου νομίσματος. 

Και τί έγινε που το έκανε; 

Eξεταστική θα έπρεπε να γίνει αν δεν το είχε κάνει. 
Εξεταστική μπορεί να γίνει για τα 100 δις ευρώ στα οποία αναφέρθηκε ο κ.Κλάους Ρέγκλινγκ. Για αυτό εντάξει. 
Πού είναι ο κ.Μητσοτάκης; Προσπαθεί να σώσει μόνο τον ομοτράπεζό του;

Η πρόταση για την εξεταστική για Βαρουφάκη ζητείται για να σκεπασθεί η εξεταστική για το Noor1 και για να προστατευθούν οι έμποροι και οι μεταφορείς των ναρκωτικών απο την Ελλάδα πρός την ΕΕ μέσω Αιγαίου. 

Το πρώτο θέμα για το Noor1 δεν είναι φυσικά ο κ.Καμμένος. 
Αυτό που έκανε βέβαια ήταν εκτός των καθηκόντων του. Δεν πρέπει να είναι το κέντρο της εξεταστικής αλλά το παράκεντρο. Επι τη ευκαιρία μπορεί να γίνει και μια εξεταστική για το σκάνδαλο των Orion με τα μισού αιώνα επικίδυνα για πτήση αεροπλάνα. 
Πρέπει να μάθω να γράφω αναφορές στα Ανώτατα Δικαστήρια.

Τέλος πάντων η χώρα είναι τσίρκο. 
Παρακολουθώ τις ηγεσίες των κομμάτων και με πιάνει ρίγος!