Κυριακή, Ιουλίου 9

Την Ελλάδα την κυβερνάει το ΜΗΔΕΝ. Αλητάμπουρες. Μαφιόζοι. Συνδικάτο του υποκόσμου από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη

KAMMNOS-GATE2

Παγκόσμιο σοκ! Δείτε φωτογραφίες από την εισβολή των υποστηρικτών του Μαδούρο στο κοινοβούλιο, Οι εικόνες με τους αιμόφυρτους βουλευτές της αντιπολίτευσης και τους δημοσιογράφους που έπεσαν χτες θύματα των "κολεκτίβων" είναι ενδεικτικές του πολεμικού κλίματος που επικρατεί στη πατρίδα του Μαδούρο αντανακλώντας παράλληλα τη βία που ασκούν οι "ακόλουθοί του".


Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας ευχαριστεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη του

Την Τρίτη, 27 Ιουνίου, σημειώθηκε μία επίθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βενεζουέλας στο Καράκας. Δεν σκοτώθηκε κανείς, ούτε σημειώθηκε ζημιά, ο δράστης (Οσκαρ Πέρεζ) εξαφανίστηκε, ενώ παράλληλα πολλά πρόσωπα της αντιπολίτευσης υποστήριζαν ότι η επίθεση ήταν σκηνοθετημένη, από την ίδια την κυβέρνηση!
Με ανακοίνωση που εξέδωσε, στα Ισπανικά και Ελληνικά, στις 29 Ιουνίου, το τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την επίθεση και κάλεσε να γίνει σεβαστεί η δημοκρατία που κατακτήθηκε με τόσες θυσίες






Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναρτήθηκε σε επίσημο λογαριασμό της κυβέρνησης της Βενεζουέλας με τίτλο: «Η Ελλάδα καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκαν οι θεσμοί στη Βενεζουέλα»






Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter


 Ακολουθήστε
CancilleríaVenezuela @vencancilleria
Grecia condena ataque terrorista contra instituciones en Venezuela http://bit.ly/2txrJ1B 
 www.thetoc.gr

 perimajestic.