Θ. Φωτίου: Θα αλλάξουμε το «κοινωνικό κράτος» της Φρειδερίκης που χάριζε σπίτια σε άπορα κορίτσια και έβαζε χρηματικά ποσά σε τράπεζες για προίκα όταν ενηλικιωθούν.

Η κυρία με τα γεμιστά για τους Έλληνες, και σούσι γι αυτή
Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, μίλησε σήμερα Στο Κόκκινο και στον Νίκο Σβέρκο αναφορικά με την δίκαιη ανάπτυξη και την κοινωνική αλληλεγγύη, την αναγκαιότητα ύπαρξης του κοινωνικού κράτους που βασίζεται στη μεθοδολογία, στη διαφάνεια και στη βάση μιας πραγματικής παραγωγικής ανασυγκρότησης με αφορμή και τα όσα ειπώθηκαν
στο 2ο Περιφερειακό Συνέδριο Στερεάς Ελλάδας, που διοργανώθηκε στην Λαμία.

Η κα Φωτίου μεταξύ άλλων επισήμανε ότι «Θα αλλάξουμε το “κοινωνικό κράτος” της Φρειδερίκης» και αναφέρθηκε στη σύνθεση απόψεων ώστε όσα γίνουν να πραγματοποιούνται βάσει και των αιτημάτων της τοπικής κοινωνίας.

«Έχουμε διπλασιάσει τα χρήματα για την κοινωνική αλληλεγγύη στους λαθρομετανάστες ( γιατί ΜΟΝΟ αυτοί παίρνουν)καθώς δεν πιστεύουμε αυτό που λένε οι νεοφιλελεύθεροι ότι κάθε ευρώ που δίνεται στην πρόνοια, στο κοινωνικό κράτος είναι χαμένο από την ανάπτυξη» εξήγησε η αρμόδια υπουργός.
* Ακούστε τη συνέντευξη της Θεανώς Φωτιου στο Κόκκινο πατώντας εδώ.