Κυριακή, Ιουλίου 9

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ... ΤΡΙΣ ... ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ... ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ...

Καθηγητής Γ. Ζουγανέλης

Ναρκωτικά, καύσιμα, τσιγάρα, ρούχα και όπλα η πρώτη βιομηχανία της Ελλάδας...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ. ΤΟ ΦΥΣΤΙΚΩΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ.

Η πειρατεία στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο γενικότερα δεν είναι κάτι νέο. Η απουσία οριοθέτησης ΑΟΖ από όλα τα κράτη της ΕΕ στη Μεσόγειο είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να εκμεταλλευθεί η Ελληνική εξωτερική πολιτική για να οριοθετήσει την ΑΟΖ της. Η Στοά Μακαντάση έφερε τον Κοτζιά να κόψει μαρούλια στο υπ. Εξωτερικών.
Και πάλι απέτυχε. Πέτυχε όμως στο να οδηγήσει τη Κύπρο αναγκαστικά σε δύο κράτη και να προκαλέσει ένα πιθανό πόλεμο στο Αιγαίο με ψευτο επεισόδιο με το ναρκόπλοιο, πουδεν το έστησε η Τουρκία αλλά η Κοιμωμένη του Χαλεπά.

Το πλοίο το άφησαν οι λιμενικοί και οι Ελληνικές ΕΔ να φύγει. Αυτό είναι ξεκάθαρο και οι ΗΠΑ το ξέρουν και η Ρωσία το ξέρει
Υπάρχει συνενοχή στο Αιγαίο. 
Τα ΜΜΕ σε Ελλάδα, Τουρκία και αλλού είναι συγκοινωνούντα δοχεία. 
Κάνουν έργο στη παραπληροφόρηση...

Πρόβλημα είναι και το γεγονός ότι η Τουρκία δεν "αφήνει" την Ελλάδα να αυξήσει τα εθνικά της ύδατα στα 12 νμ, κάτι που εκμεταλλεύονται φορολογικά κάποιοι εφοπλιστές που με δάνειο έκαναν "επένδυση" ύψους 1 δις ευρώ με τις πλάτες της Γερμανίας σε αεροδρόμια ενώ μια άλλη επένδυση την έστησαν με επιδότηση της ΕΕ κάπου στα 6 νμ απο τις ακτές στη Αλεξανδρούπουλη. 
Αυτά δεν γίνονται χωρίς παρεμβάσεις...

Το θέμα ναρκωτικά και πειρατεία προέκυψε και αυτό απο εμένα σε αυτό το ιστολόγιο. 
Κατά το σύνηθες η κλεψομπαλιά και η επιδότηση ενός θέματος προχώρησε σε λάθος κατεύθυνση απο το επίσημο παρακράτος που λειτουργεί στη χώρα. 
Η ιστορία Γιαννουσάκη αναδείχθηκε 1-2 μέρες μετά απο την ημέρα που ανέβασα το σχετικό άρθρο και σίγουρα δεν έχει τον ίδιο σκοπό με το δικό μου αλλά να απορροφήσει τους κραδασμούς απο την αποτυχία του ΧΘΕΣ στην οικονομική πολιτική. 
Πρόκειται για ένα ακόμη έργο της Στοάς Μακαντάση και Μπουρδάνου γωνία.

Το ίδιο είχε γίνει όταν η Στοά Μακαντάση πληροφορήθηκε για το θέμα μου με το νερό... έτρεξε να πιάσει τις πόρτες. Τα Πυρηνικά Υποβρύχια δεν καταλαβαίνουν απο Πόρτες... τις Γκρεμίζουν.

Εγώ έβγαλα τον πλήρη χάρτη των κοιτασμάτων στη Μεσόγειο το 2013. 
Τον είδατε πουθενά σε κάποιο site τόσα χρόνια;  
Τί άλλο χρειάζομαι στο βιογραφικό μου; Αν μπορεί κανείς μετά απο ένα αιώνα ας το ξανακάνει. 

Η Ελλάδα είναι Κολομβία και τη κυβερνάει ένα επίσημο παρακράτος. 
Σας το απέδειξα και όσα γίνονται συνεχώς με (το) επιβεβαιώνουν.

ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΛΟΥ...
Αν ψάξει κανείς στη Κρήτη θα δεί που έχουν στηθεί πύλες εισόδου καυσίμων ελευθέρως ή να δεί βαπόρια να περιμένουν στα 6 νμ απο τις ακτές "αγναντεύοντας" το κύμα. Στη Σούδα οι Αμερικανοί δεν πρόσεξαν ποτέ τίποτα; Στη Μύκονο επί χρόνια βαπόρι έπιανε και έφερνε λαθραία. Οι "Δ"ήμαρχοι δεν έβλεπαν τίποτα και πιθανόν ακόμη και τώρα να μη βλέπουν. Η Στοά Μακαντάση μοιράζει τη μπάλα...



Το Πόθεν Έσχες των Λιμενικών όπως και των Δικαστικών παραμένει ένα ζητούμενο για τη δημοκρατία. 
Ακόμη όμως και αν γίνει αυτό δεν θα τιμωρηθεί κανείς. 
Η Στοά Μακαντάση ξέρει να προστατεύει ακόμη και μέσα στη φυλακή. Έχει δημοσιογράφους...

Αν στήριζα κάποιον δεν θα ήμουν ελεύθερος. Και αν δεν ήμουν δεν θα μίλαγα και δεν θσ έγραφα έτσι. Δεν θα έβλεπα. Θα ήμουν στραβός σαν τα σκουπίδια με τα οποία συνομιλούν οι ΗΠΑ, η Γερμανία και η Γαλλία. Καλά τα λέω και κοιτάξετε να μαθαίνετε απο όσα γράφω.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ; Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Μεσάζων" είναι το καλύτερο επάγγελμα στην Ελλάδα. Η υψηλή εγκληματικότητα και η διαφθορά είναι τα χαρακτηριστικά ενός υπόγειου κόσμου που λειτουργεί επι δεκαετίες στη χώρα μας με τη προστασία όλων των κυβερνήσεων (υπάλληλοι είναι). Σε ένα εικοσιτετράωρο θα μάζευαν τους πάντες οι πολιτικοί αν ήθελαν αλλά είπαμε ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ.



Στη πειρατεία φυσικά δεν υπάρχουν φόροι. 
Μόνο οι μαλάκες πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα και ο Donald Trump στις ΗΠΑ. 
Το ΧΘΕΣ πεθαίνει όμως. Δεν το βλέπετε;

Όταν κάποιοι έχουν γίνει επιθεώρηση ή βαριετέ τί πρέπει να κάνουν; Δεν πρέπει να ξεκουμπιστούν; Έχουν πέσει πολλά "βιβλία" σε Πρωθυπουργούς. 
Ο κ.Τσίπρας ξέρει απο "βιβλία" και "βιβλιοθήκες" και ο κ.Μητσοτάκης κάνει ότι δεν το πρόσεξε. 
Πώς το λένε αυτό;

Σε λίγο δεν θα κάνω πια φιλικές τιμές... 
Τί σχέση έχει το Ταβάνι με τα Κλοπέν.

shmantikanea.blogspot.gr